fotast
Member
Ότι δεν εγκρίθηκε αμέσως.Αυτο το αμεσος προσδιορισμος δεν καταλαβαινω τι σημαινει
Ότι δεν εγκρίθηκε αμέσως.Αυτο το αμεσος προσδιορισμος δεν καταλαβαινω τι σημαινει
Ενδεχομένως κάποια απάντηση να μη μπορούσε να αποκωδικοποιηθεί αυτόματα και να θέλει περαιτέρω έλεγχο. Δεν είναι απαραίτητα κάτι ανησυχητικό.Αυτο το αμεσος προσδιορισμος δεν καταλαβαινω τι σημαινει
Ουπς δεν το εγραψα σωστα.Εννοω αν μας ρωτησουν στον ελεγχο του αεροδρομιου ποσα εχετε,δε θα τους φανει παραξενο 3 ατομα για 10 ημερες να εχουν μονο πχ 200 $;Στην Αμερική χρησιμοποιείται παντού η πιστωτική, εγώ τουλ. σήκωσα ένα ποσό από ATM όταν έφτασα, αλλά γενικά με κάρτες κινήθηκα πιο πολύ.
Επίσης, ούτε σε μένα είχε εγκριθεί αμέσως η ESTA, αλλά εγκρίθηκε την επόμενη μέρα, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.
Δεν με ρώτησαν ποτέ για χρήματα.Τουλάχιστον στο τελευταίο πρίν 4 μήνες,2 άτομα και 12 μέρες παραμονή.Ουπς δεν το εγραψα σωστα.Εννοω αν μας ρωτησουν στον ελεγχο του αεροδρομιου ποσα εχετε,δε θα τους φανει παραξενο 3 ατομα για 10 ημερες να εχουν μονο πχ 200 $;
Θα κάνεις αίτηση για ESTA εδώ: https://esta.cbp.dhs.gov/esta/ (στο επίσημο σάιτ δηλ. γιατί υπάρχουν και άλλα που χρεώνουν πολύ παραπάνω).Καλησπερα παιδα, θελω κ εγω να ταξιδέψω στο σικαγο σε λιγο καιρο, πρεπει να κανω αιτηση στο ESTA και στο site του US EMBASSY η αρκει ενα απο τα δυο?
Ούτε εμένα με έχουν ρωτήσει ποτέ. Δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα αλλά από την άλλη δε γνωρίζω κι αν ισχύει κάποια επίσημη οδηγία περί ελάχιστων μετρητών.Ουπς δεν το εγραψα σωστα.Εννοω αν μας ρωτησουν στον ελεγχο του αεροδρομιου ποσα εχετε,δε θα τους φανει παραξενο 3 ατομα για 10 ημερες να εχουν μονο πχ 200 $;
Κι εμένα έτσι ακριβώς! Κατευθείαν!Επανέρχομαι!
Ολοκλήρωσα 2 φόρμες για ESTA επιτυχώς, και μου έγραψε AUTHORIZATION APPROVED αμέσως μετά την πληρωμή. Αυτό ήταν? Μου φάνηκε αυτοματοποιημένο μήνυμα.