Λοιπον εκανα την αιτηση για Esta και οχι δεν με ρωτησε πουθενα για τις χωρες αυτες που ειπες!Με το που την κανω δευτερα θα επανελθω.
Λοιπον εκανα την αιτηση για Esta και οχι δεν με ρωτησε πουθενα για τις χωρες αυτες που ειπες!Με το που την κανω δευτερα θα επανελθω.
Συμφωνα με το σαιτ τους στο FAQ, προστεθηκε η ερωτηση (που σε αποκλειει αν εχεις παει απο το 2011 κ μετα) μαζι με Λιβυη, Σομαλια, Υεμενη. Παμε για βιζα δηλ κ καλυτερα αφου διαρκει 10 χρονια..Πες μας,αν έχουν προσθέσει στην αίτηση,ερώτηση,αν έχεις πάει στις χώρες που σου είπα πιο πάνω.
Εγω δεν ειδα πουθενα τετοια ερωτηση οταν εκανα την αιτηση.Συμφωνα με το σαιτ τους στο FAQ, προστεθηκε η ερωτηση (που σε αποκλειει αν εχεις παει απο το 2011 κ μετα) μαζι με Λιβυη, Σομαλια, Υεμενη. Παμε για βιζα δηλ κ καλυτερα αφου διαρκει 10 χρονια..
Σημασια βεβαια εχει τι εχει τωρα οχι παλιοτερα μια και ειχαν ανακοινωσει οτι οι αλλαγες θα γινονταν τελος φεβρουαριου.Εγω δεν ειδα πουθενα τετοια ερωτηση οταν εκανα την αιτηση.
Εισαι απολυτα σωστος! Μου κανει εντυπωση που εγω δεν ειδα τιποτα τετοιο στην αιτηση μου μολις μια εβδομαδα πριν. Πηρα κανονικα εγκριση και αφου διαβασα τις πληροφοριες στο παραπανω λινκ, λογικα δεν πρεπει να ξανακανω αιτηση σωστα; (Οχι δεν εχω επισκεφθει τις χωρες αυτες που αναφερονται)Σημασια βεβαια εχει τι εχει τωρα οχι παλιοτερα μια και ειχαν ανακοινωσει οτι οι αλλαγες θα γινονταν τελος φεβρουαριου.
http://www.cbp.gov/travel/internati...ement-and-terrorist-travel-prevention-act-faq
Γιατί να αγχωθείς;Πηρα κανονικα εγκριση
Γιατι οταν πηρα εγκριση δεν ειχαν προστεθει και οι καινουργιες ερωτησεις και δεν θελω να δημιουργηθει καποιο θεμα με αυτο. Επι τοις ουσιας χωρις λογο καθομαι και αγχωνομαι το ξερωΓιατί να αγχωθείς;
Αίτηση για δεκαετή βίζα κάνουμε μόνο αφού λήξει η προηγούμενη ή μπορούμε και κάποιους μήνες πιο πριν; Επίσης, θεωρητικά κάνουμε για δεκαετή; Γιατί φίλος Ιταλός που είχε πάει Ιράν ΕΧΤΕΣ πήγε σε ραντεβού για βίζα και του είπαν ότι θα πρέπει να κάνει αίτηση για κάθε φορά που θέλει να μπαίνει ΗΠΑ, δεκαετή πια δεν μπορεί να πάρει λόγω Ιράν... πολύ ανησυχητικό...Συμφωνα με το σαιτ τους στο FAQ, προστεθηκε η ερωτηση (που σε αποκλειει αν εχεις παει απο το 2011 κ μετα) μαζι με Λιβυη, Σομαλια, Υεμενη. Παμε για βιζα δηλ κ καλυτερα αφου διαρκει 10 χρονια..
1.ναι μπορεις και πιο πριν. Ειχα κανει παλια εντος εξαμηνου πριν τη ληξη. Ενα τηλ βεβαια θα σε σωσει απο κοπο.1.Αίτηση για δεκαετή βίζα κάνουμε μόνο αφού λήξει η προηγούμενη ή μπορούμε και κάποιους μήνες πιο πριν;
2.Επίσης, θεωρητικά κάνουμε για δεκαετή; Γιατί φίλος Ιταλός που είχε πάει Ιράν ΕΧΤΕΣ πήγε σε ραντεβού για βίζα και του είπαν ότι θα πρέπει να κάνει αίτηση για κάθε φορά που θέλει να μπαίνει ΗΠΑ, δεκαετή πια δεν μπορεί να πάρει λόγω Ιράν....
Και εγώ που έκανα τον Νοέμβριο,δεν μου έστειλαν μέιλ...εκτύπωσα την σελίδα τους με την έγκριση.Ειναι φυσιολογικο αυτο? Οντως οταν κανεις ESTA και εγκριθει, δεν λαμβανεις καποιο σχετικο mail?
Σε ευχαριστω για την απαντηση, αρα ειναι φυσιολογικο.Και εγώ που έκανα τον Νοέμβριο,δεν μου έστειλαν μέιλ...εκτύπωσα την σελίδα τους με την έγκριση.