Earth Citizen
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Τζάμπα πήγαν τα λεφτά.Συνάδελφος για esta πλήρωσε 70ε τον Αύγουστο.
Τζάμπα πήγαν τα λεφτά.Συνάδελφος για esta πλήρωσε 70ε τον Αύγουστο.
Αν πας από άσχετο σάιτ και 200 μπορεί να πληρώσεις.Συνάδελφος για esta πλήρωσε 70ε τον Αύγουστο.
Το ίδιο πρόβλημα είχα κ γω Περίπου ένα μήνα πριν. Δεν είναι τίποτα.. Απλά ξαναδοκιμαζεις κ κάποια στιγμή το δέχεται.. Είτε αυτόματα είτε σου βγάζει να τσεκάρεις το κουτάκι ότι επιβεβαιώνεις ότι είναι σωστή η διεύθυνση..εμενα μ πήρε 2 ώρες για τη δική μ. Για του φίλου μ 5 λεπτά.. Με ιδιες διευθύνσειςΚαλησπέρα,
Προσπαθώ να κάνω την αίτηση ESTA και για κάποιο απίθανο λόγο δεν δέχεται τα στοιχεία της διεύθυνσης που καταχωρώ. Βγάζει συνεχώς το ίδιο μήνυμα : "Επαλήθευση διεύθυνσης: Μη έγκυρο όνομα οδού". Δοκίμασα να γράψω την οδό με 10 διαφορετικούς τρόπους και αναρωτιέμαι τι μπορεί να φταίει. Σημειώνω, ότι όλα τα πεδία τα συμπληρώνω στα λατινικά και δεν σκάει κανένα άλλο πεδίο πλην αυτού. Αυτό που δεν έχω δοκιμάσει είναι να επιλέξω την αγγλική έκδοση της σελίδας αλλά τι στο καλό, ολόκληρη υπερδύναμη δεν μπορεί να υποστηρίξει λειτουργικότητα για δίγγλωσο application. Μήπως το έχει συναντήσει κάποιος τούτο το ηλίθιο πρόβλημα που ήδη μου έχει ξοδέψει 1 ώρα ?
Έχει τύχει και σε μας κάποιες φορές σε esta που έχω συμπληρώσει για συγγενείς και φιλους. Όλες τις φορές το δεχόταν μετά από κάποιες προσπάθειες ή άλλαζε αυτόματα ανάλογα με τον επίσημο τρόπο μετατροπής της διεύθυνσης. Μόνο μία φορά είχαμε φάει 2 ώρες γιατί δε δεχόταν την διεύθυνση της πεθεράς μου με τίποτα.. Παρολο που έχει πάει αρκετές φορές Αμερική και είχαμε ξανακάνει esta με την ίδια διεύθυνση. Τη γράψαμε με πολλούς εναλλακτικους τροπους.. Αναγκαστηκαμε στο τελος να δηλώσουμε οτι μένει μαζί μας και βάλαμε την διεύθυνση του δικού μας σπιτιού που τη δεχόταν το σύστημα. Δεν προτείνω πάντως σε κάποιον να δηλώσει κάτι μη αληθές στην esta, εμείς ευτυχώς δε είχαμε πρόβλημα..Καλησπέρα,
Προσπαθώ να κάνω την αίτηση ESTA και για κάποιο απίθανο λόγο δεν δέχεται τα στοιχεία της διεύθυνσης που καταχωρώ. Βγάζει συνεχώς το ίδιο μήνυμα : "Επαλήθευση διεύθυνσης: Μη έγκυρο όνομα οδού". Δοκίμασα να γράψω την οδό με 10 διαφορετικούς τρόπους και αναρωτιέμαι τι μπορεί να φταίει. Σημειώνω, ότι όλα τα πεδία τα συμπληρώνω στα λατινικά και δεν σκάει κανένα άλλο πεδίο πλην αυτού. Αυτό που δεν έχω δοκιμάσει είναι να επιλέξω την αγγλική έκδοση της σελίδας αλλά τι στο καλό, ολόκληρη υπερδύναμη δεν μπορεί να υποστηρίξει λειτουργικότητα για δίγγλωσο application. Μήπως το έχει συναντήσει κάποιος τούτο το ηλίθιο πρόβλημα που ήδη μου έχει ξοδέψει 1 ώρα ?
Είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα όταν συμπλήρωνα την δικιά μας αίτηση. Έβαζα διεύθυνση και κάθε φορά μου έλεγε ότι δεν είναι έγκυρη και ότι έπρεπε να τη διορθώσω. Το ίδιο και όταν έβαζα UNKNOWN (που σου το πρότεινε το ίδιο το site αν δεν την έχεις σίγουρη).Καλησπέρα,
Η esta έχει διάρκεια ένα χρόνο. Αν το ταξίδι είναι εντος του χρονικου διαστήματος δηλα του 1 χρόνου τότε δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα. Καλό είναι να πάρεις ένα τηλ και να ρωτήσεις στην πρεσβείακαλησπέρα σε όλους.περσι ειχα παει με τν esta για δυο μηνες περιπου.
φετος θελω να επισκεφτώ τν ξαδερφο μ παλι.μηπως γνωρίζει καποιος αν πρεπει να κανω καινουργια αιτηση για esta η μπορω να ταξιδεψω με τν ιδια?
σε ευχαριστω πολυΗ esta έχει διάρκεια ένα χρόνο. Αν το ταξίδι είναι εντος του χρονικου διαστήματος δηλα του 1 χρόνου τότε δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα. Καλό είναι να πάρεις ένα τηλ και να ρωτήσεις στην πρεσβεία