paefstra
Member
Στην Ελλαδα η queer κοινοτητα εχει ολα τα νομικα δικαιωματα και αποκαθισταται η δικαιοσυνη μετα τον βιαιο θανατο τους.
μετά από ποιον θάνατό τους;Στην Ελλαδα η queer κοινοτητα εχει ολα τα νομικα δικαιωματα και αποκαθισταται η δικαιοσυνη μετα τον βιαιο θανατο τους.
οι Ιταλοί σχεδόν κάθε μέρα, αν όχι κάθε μέρα, θα έχουν πάστα στο τραπέζι τους.Δε νομίζω ότι παίζει τόσο ρόλο η εθνική κουζίνα. Ούτε οι Ιταλοί τρώνε μακαρόνια και πίστες κάθε μέρα
έχουμε κάνει όμως πολλά άλματα. κάποτε ντρεπόμασταν να το πούμε. τώρα δεν μας καίγεται καρφί.εμεις δωσαμε τα φωτα του πολιτισμου παντου...μετα ομως κλεισαμε τα φωτα, και πεταξαμε και την ασφαλεια απο τον πινακα
"Πες μου οτι εισαι boomer χωρις να μου πεις οτι εισαι boomer" , οπως θα ελεγε κι ο @Señor_Nadaκαι αυτή την κυρία την κουιρ την ξέρουμε;
απάντησες μόνο στο ένα σκέλος, στο άλλο που θα μας σκοτώνουν βίαια και θα δικαιωνόμαστε:"Πες μου οτι εισαι boomer χωρις να μου πεις οτι εισαι boomer" , οπως θα ελεγε κι ο @Señor_Nada
Άλλους Ιταλούς ξέρουμε μάλλον.οι Ιταλοί σχεδόν κάθε μέρα, αν όχι κάθε μέρα, θα έχουν πάστα στο τραπέζι τους.
Οι φοιτητές πάντως στις αρχές της δεκαετίας του 2000 έτρωγαν πάστα καθημερινά. Όταν μεγάλωσαν μπορεί να άρχισαν να τρώνε καβούρια και σφυρίδα, δεν ξέρω.Άλλους Ιταλούς ξέρουμε μάλλον.
Αν εμπλακούν στην υπόθεση σου καλλιτέχνες, ακτιβιστές από το εξωτερικό και η Διεθνής Αμνηστία κάτι μπορεί να γίνει σε πρώτο βαθμό.Στην Ελλαδα η queer κοινοτητα εχει ολα τα νομικα δικαιωματα και αποκαθισταται η δικαιοσυνη μετα τον βιαιο θανατο τους.
Φοιτητής κι εγώ έτρωγα σουβλάκι σχεδόν καθημερινά.Οι φοιτητές πάντως στις αρχές της δεκαετίας του 2000 έτρωγαν πάστα καθημερινά. Όταν μεγάλωσαν μπορεί να άρχισαν να τρώνε καβούρια και σφυρίδα, δεν ξέρω.
Στο τραπέζι μαζί με το φαγητό σου είχε δίπλα κι ένα σουβλάκι; Δεν το έτρωγαν ως κύριο γεύμα. Ως πρώτο ή side.Φοιτητής κι εγώ έτρωγα σουβλάκι σχεδόν καθημερινά.
Φοιτητής ήμουν, δεν είχα τραπέζι. Από το δεύτερο έτος είχα δικαίωμα δωρεάν φαγητό στη σχολή, το οποίο ήταν και πολύ αξιοπρεπές.Στο τραπέζι μαζί με το φαγητό σου είχε δίπλα κι ένα σουβλάκι;