• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Διανυκτερεύσεις με 25 ευρώ σε 5 αστέρων ξενοδοχεία προσφέρουν οι Τούρκοι

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
awww_zougla_gr_news_data_upimages_image_php_adb1a0a54ebb280c69d88ae4aef342d1._.jpg

Παρακολουθώντας τις σοβαρές επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης, οι Τούρκοι ρίχνουν τις τιμές για να συνεχίσουν να δέχονται τουρίστες. Μάλιστα κάνουν απίστευτες προσφορές σε ξενοδοχεία τεσσάρων και πέντε αστέρων.
Συγκεκριμένα, στην περιοχή της Αττάλειας για την περίοδο Απριλίου – Μαΐου, μπορεί κάποιος να μείνει σε ξενοδοχείο 5 αστέρων με 25 ευρώ την βραδιά!
Επίσης κάποια τουριστικά πρακτορεία όπως το tatilseti.com κάνει την εξής προσφορά: "Το 2009 κάντε διακοπές με εμάς και το 2010 θα πάτε διακοπές δωρεάν".
Οι προσφορές έχουν στόχο να προσελκύσουν κυρίως Ρώσους τουρίστες που κατακλύζουν κάθε χρόνο την Αττάλεια αλλά και τους Τούρκους, που φέτος θα δυσκολευτούν να πάνε διακοπές.
Ενδεικτικές τιμές από την Τουρκία.
(το άτομο, 4 διανυκτερεύσεις, συμπεριλαμβάνονται αεροπορικά εισιτήρια από Κωνσταντινούπολη – Αττάλεια)
Voyage Belek(Bahçe Odası)--------------- 410 TL (205 Ευρω)
Voyage Sorgun(Bahçe Odası)--------------- 350 TL(175 Ευρω)
Concorde De Luxe Resort(Kara tarafı)----- 590 TL (295 Ευρω)
Amara Wing (Bahçe Odası)----------------- 570 TL ( 285 Ευρω)
Rixos Premium(kara tarafı)--------------- 610 TL (305 Ευρω)
Amara Beach Resort(Kara tarafı)---------- 570 TL ( 285 Ευρω)
Joy Nashira Hotel------------------------ 330 TL (165 Ευρω)
Aska Clup N------------------------------ 330 TL (165 Ευρω)
Επίσης άλλο τουριστικό πρακτορείο κάνει την εξής απίστευτη προσφορά για 5 διανυκτερεύσεις μέχρι και 31. 05.2009 σε ξενοδοχεία 4 και 5 αστέρων:

* Anatolia Beach------ 79 Ευρω

* Holiday Point------- 89 Ευρω

* Aska Baran Hotel---- 89 Ευρω
* Club Hotel Falcon--- 99 Ευρω
* Viking Star Hotel----99 Ευρω

* Clup N Resort--------109 Ευρω
* Saturn Palace--------119 Ευρω
* Sea Life Resort------119 Ευρω
Επίσης σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης τα ξενοδοχεία στην Τουρκία προσφέρουν εκπτώσεις μέχρι και 40% για τον Ιούλιο και τον Αύγουστο σε όσους κάνουν κρατήσεις μέχρι και τα τέλη Απριλίου.

Zougla online

Last edited by a moderator:

varioAthens

Member
Θα κάνουν μετά και τις μονοήμερες κρουαζιέρες τους στα γειτονικά νησιά της Ελλάδος αφήνοντας 0€ στον ελληνικό τουρισμό....κλασικά! Μακάρι να βάλουν μυαλό και οι δικοί μας!!!

GTS

Member
Γιατί, οι Άγγλοι με τι τιμές έρχονται εδώ στην Ελλάδα?

Νομίζετε με τις τιμές που πληρώνουμε εσύ κι εγώ? Last year....

Γι'αυτό και τη κάνουμε σταθερά εκτός το καλοκαίρι.....

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Γιατί, οι Άγγλοι με τι τιμές έρχονται εδώ στην Ελλάδα?

Νομίζετε με τις τιμές που πληρώνουμε εσύ κι εγώ? Last year....

Γι'αυτό και τη κάνουμε σταθερά εκτός το καλοκαίρι.....
συμφωνω.
πριν μερικα χρονια ημουν στη κερκυρα σε ενα ξενοδοχειο ''kalimera ermones'',elβετικων συμφεροντων.εκει επιασα φιλια με εναν animateur(αυτοι που κανουν το show to brady), γερμανος ηταν.τον ρωτησα καποια στιγμη ποσο πληρωνουν οι γερμανοι τη βραδυα και μου λεει πολυ λιγοτερα απο εσενα χαμογελωντας...υποψιν το 90% ηταν γερμανοι τουριστες.
μου φερνει ενα χαρτι με τη διευθυνση ενος ταξιδιωτικου γραφειου λεγοντας με οταν θελω hotel για ελλαδα απο εκει να κλεινω...

varioAthens

Member
συμφωνω.
πριν μερικα χρονια ημουν στη κερκυρα σε ενα ξενοδοχειο ''kalimera ermones'',elβετικων συμφεροντων.εκει επιασα φιλια με εναν animateur(αυτοι που κανουν το show to brady), γερμανος ηταν.τον ρωτησα καποια στιγμη ποσο πληρωνουν οι γερμανοι τη βραδυα και μου λεει πολυ λιγοτερα απο εσενα χαμογελωντας...υποψιν το 90% ηταν γερμανοι τουριστες.
μου φερνει ενα χαρτι με τη διευθυνση ενος ταξιδιωτικου γραφειου λεγοντας με οταν θελω hotel για ελλαδα απο εκει να κλεινω...
Δεν μας το λες και εμάς αυτό το ταξιδιωτικό πρακτορείο φίλε mio gps? Πραγματικά με ενδιαφέρει!

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Δεν μας το λες και εμάς αυτό το ταξιδιωτικό πρακτορείο φίλε mio gps? Πραγματικά με ενδιαφέρει!
λετε να τοχα κρατησει και να μητοδινα?
δυστυχως καπου παραπεσε και δε το ξαναβρηκα.:(

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Γενικά...πρέπει να βρούμε κάποια άκρη να κλείνουμε μέσω εξωτερικού τις διακοπές μας για την Ελλάδα! :lol:

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Γενικά...πρέπει να βρούμε κάποια άκρη να κλείνουμε μέσω εξωτερικού τις διακοπές μας για την Ελλάδα! :lol:
ψάξε τα σαιτ των πρακτορειων. πχ Book cheap holidays and holiday deals at thomascook.com
έχει διακοπές στην Τουρκία από 1 λιρα την ημέρα..
και για σκι σε λίγο θα πηγαίνουμε Palandoken που η κυβέρνηση κάνει τεράστιες επενδύσεις. ήδη δεχονται γκρουπ ολλανδικά.

trapper

Member
Στο post μου
http://www.travelstories.gr/%E3%E5%...F0%E1%EC%E5-%E5%EB%EB%DC%E4%E1.html#post53097
είπα
μπορείτε να βρείτε ξενοδοχείο σε (κάποια) Ελληνικά νησιά για πρωτομαγιά 2κλινο με πρωινό, 3***, με λιγότερο απο ?10/ βραδυά?
δεν είναι δύσκολο.

Γιατί δεν αρχίζει κάποιος ένα topic με τίτλο "προσφορές ξενοδοχείων - Ελλάδα"?

traveladdict

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λος Άντζελες
Ταξίδι-Όνειρο
ΣριΛάνκα,Βενεζουέλα ξανά!
και για σκι σε λίγο θα πηγαίνουμε Palandoken που η κυβέρνηση κάνει τεράστιες επενδύσεις. ήδη δεχονται γκρουπ ολλανδικά.
Στο Palandoken έχω πάει και απέχει έτη φωτός από τα δικά μας χιονοδρομικά. Συγκρίνεται μ'αυτά της Ευρώπης και της Αμερικής.
Η Τουρκία έκανε το λάθος να ποντάρει στον ακριβό τουρισμό με λάθος εκτιμήσεις και έκτισε πολλά ξενοδοχεία 5 αστέρων. Ο νομός της Αττάλειας μόνο, έχει περισσότερα 5άρια από ότι ολόκληρη η Ελλάδα.
Το πρόβλημα άρχισε όταν άρχισαν να έρχονται οι Ισραηλινοί κατά χιλιάδες, που έριξαν το επίπεδο των υπηρεσιών, γιατί απαιτούσαν πολύ χαμηλές τιμές. Ακολούθησαν οι μπεκρούλιακες άγγλοι.
Οι Αμερικάνοι - για τους οποίους κτίστηκαν και τα ξενοδοχεία - μετά το 2001 λιγόστεψαν τα ταξίδια τους στα μουσουλμανικά κράτη και τα ξενοδοχεία για να τα βγάλουν πέρα στράφηκαν σε άλλες εθνικότητες. Τελευταίο φρούτο οι καρακιτσάτοι Ρώσοι, που πάνε σε ξενοδοχεία-απομιμήσεις της Βενετίας, της Μόσχας, ακόμα και του Τιτανικού.
Ρίξιμο των τιμών, σημαίνει και ρίξιμο των υπηρεσιών, γιατί μη νομίζετε ότι η Τουρκία είναι ο φτηνός παράδεισος του παρελθόντος. Τα καύσιμα είναι 20% ακριβότερα και οι τιμές στα σούπερμάρκετ φτάνουν τις δικές μας.
Έπεσαν και χαμηλότοκα δάνεια και ο κάθε τυχάρπαστος έγινε ξενοδόχος, με αποτέλεσμα οι ονειρικές πευκόφυτες παραλίες του Κεμέρ, έξω από την Αττάλεια να γίνουν σειρές από μπετονένια κτίρια.
Το τελικό αποτέλεσμα είναι μεγάλη προσφορά δωματίων σε ένα συνεχώς υποβαθμιζόμενο κοινό. Ήδη, πολλά ξενοδοχεία έχουν προβλήματα συντήρησης. Δεν νοείται ξενοδοχείο 5 αστέρων σήμερα, με ντουζιέρες κακοφτιαγμένες που γεμίζουν το πάτωμα του μπάνιου με νερά, φθαρμένες πετσέτες και μαζικούς φτηνούς μπουφέδες. Έχω πάει στην Τουρκία πάνω από 30 φορές και κάθε χρόνο βλέπω την κατάσταση να χειροτερεύει. Υπάρχουν βέβαια και ξενοδοχεία-κοσμήματα, αλλά αυτά δεν έριξαν ποτέ τις τιμές τους.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Στο Palandoken έχω πάει και απέχει έτη φωτός από τα δικά μας χιονοδρομικά. Συγκρίνεται μ'αυτά της Ευρώπης και της Αμερικής.
έγώ δεν έχω πάει, άκουσα από ολλανδούς στο Μπάνσκο που πάνε συνέχεια. υπερβάλλεις πάντως. με 28χιλ πιστών (και 4 λιφτ!) δεν συγκρίνεται με ευρωπαικά. ούτε με Μπάνσκο των 70χιλ πιστών. με Παρνασσό των 14χιλ οκ.
πολύ καλή η παρουσίαση της κατάστασης εκεί. τα οικονομικά τους στοιχεία πάντως ανθίζουν...σε αντίθεση με άλλων..

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom