Καλησπέρα...διαμονή παλιά πόλη τα Χριστούγεννα, μου ακούγεται πραγματικά υπέροχο και σε ζηλεύω! Η μεσαιωνική ατμόσφαιρα της νομίζω πως δένει πολύ ωραία με τα Χριστούγεννα. Όταν λες γενικές πληροφορίες εννοείς πληροφορίες για αξιοθέατα/εκδρομές, ή για στέκια (φαγητό/ποτό) στην πόλη και στο νησί γενικά? Τα παιδιά σου είναι της νυχτερινής ζωής ή προτιμούν πιο ήρεμα πράγματα? Συγγνώμη κιόλας για τις ερωτήσεις, αλλά το κάνω προκειμένου να σου δώσω- εάν μπορώ- πιο tailor made προτάσεις για να περάσετε ωραία εκείνες τις ημέρεςκαλησπερα παιδια.Θα ηθελα καποιες γενικες πληροφοριες για την Ροδο ,που να παω κλπ
Εχω κλεισει ενα διαμερισμα στην Παλια πολη και θα παω οικογενειακως (εγω η γυναικα μο υκαι 2 παιδια 18 χρονων περιπου) για Χριστουγεννα,θα μεινουμε 5 μερες απο 22-26/12/2017
Καλησπέρα,καλησπερα παιδια.Θα ηθελα καποιες γενικες πληροφοριες για την Ροδο ,που να παω κλπ
Εχω κλεισει ενα διαμερισμα στην Παλια πολη και θα παω οικογενειακως (εγω η γυναικα μο υκαι 2 παιδια 18 χρονων περιπου) για Χριστουγεννα,θα μεινουμε 5 μερες απο 22-26/12/2017
Εγώ είχα επισκεφθεί πέρυσι τη Ρόδο, το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας. Μείναμε επίσης στη Παλιά Πόλη, η οποία ήταν το highlight του τριημέρου. Την περπατήσαμε ίσως και όλη και την καταχαρήκαμε άδεια και επομένως πιο αυθεντική. Πραγματικά δεν θέλω να φανταστώ τι γίνεται εκεί όταν όλα αυτά τα μαγαζιά είναι ανοικτάκαλησπερα φιλε μου Θανο.Πληροφοριες εννοω , μερη για φαγητο και ισως ποτο επειδη λογω της περιοδου(και Χριστουγεννα και χειμωνας) υποθετω πολλα θα ειναι κλειστα,αλλα και μερη που μπορει να παει κανεις ,γιατιπερνωντας υπόψιν παλι την εποχη (δεν με ενδιαφερουν πχ παραλιες κλπ) θα ειναι πιο περιορισμενα υποθετω.Θα νοικιασω και αυτοκινητο οποτε δεν θα εχω περιορισμους στην μετακινηση.
Νομίζω ότι όντως είναι πολύ κατατοπιστικές οι πληροφορίες που μαζεύτηκαν τελικά και μπορούν να βοηθήσουν όσους ενδιαφέρονται για Ρόδο ακόμη και χειμώνα .Σας ευχαριστω ολους παιδια.Οι πληροφοριες σας ηταν πολυ κατατοπιστικες.Χαρη σε εσας πιστευω να περασουμε 'διαφορετικα' Χριστουγεννα φετος
Μπορεί για το Ωβέρνη να πέσαμε πάνω στο διάστημα που έκλεισε, από ό,τι βλέπω και στο fb, αλλά το Ταμάμ ήταν σίγουρα κλειστό και άνοιξε μέσα στο Μάρτιο. Ήθελα πολύ να πάω και το είχα ψάξει. Πάντως σε κάθε περίπτωση μια βόλτα δεν βλάπτειΑπλώς να διευκρινήσω ότι το Ωβέρνη μένει ανοικτό και το χειμώνα και ότι είχε κλείσει για κάποιο μικρό διάστημα πέρσι, οπότε δοκιμάστε να περάσετε μια βόλτα. Μάλιστα την περίοδο των εορτών έχει και διάφορα events που δημιουργούν πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Το ίδιο και το Ταμάμ το οποίο λειτουργεί όλο το χρόνο (ίσως λόγω τριημέρου της Αποκριάς να είχε κλείσει όταν το επισκεφτηκε η katkats).