Βρήκα και το Grupotel Gravina Booking.com: Grupotel Gravina, Βαρκελώνη, Ισπανία - 960 Σχόλια πελατών. Κάντε κράτηση σε ξενοδοχείο τώρα! που μου αρέσει εξίσου πολύ... Αυτό που με αγχώνει περισσότερο είναι ότι άκουσα πως δεν μιλάνε καθόλου μα καθόλου αγγλικά....Αν στην τιμη εισαι ενταξει,το ξενοδοχειο ειναι μια χαρα.κεντρικοτατο.
Γιατι σε αγχωνει που δεν μιλανε αγγλικα,αυτοι δεν αγχωνονταιΒρήκα και το Grupotel Gravina Booking.com: Grupotel Gravina, Βαρκελώνη, Ισπανία - 960 Σχόλια πελατών. Κάντε κράτηση σε ξενοδοχείο τώρα! που μου αρέσει εξίσου πολύ... Αυτό που με αγχώνει περισσότερο είναι ότι άκουσα πως δεν μιλάνε καθόλου μα καθόλου αγγλικά....
Σίγουρα μετά απ αυτό νιώθω πολύ καλύτερα. Θα τραβήξω βίντεο να με βλέπετε και να γελάτε. Α και για να μην ξεφύγω από το θέμα, (ακόμα δεν ήρθα), μάλλον θα διαλέξω το δεύτερο... Κάθε πρόταση καλοδεχούμενη ωστόσο.Γιατι σε αγχωνει που δεν μιλανε αγγλικα,αυτοι δεν αγχωνονται
που δεν μιλας ισπανικα
Μια χαρα θα συνενοηθεις.Στα ξενοδοχεια ολοι μιλανε αγγλικα
Και σε αρκετα μαγαζια δειλα δειλα κατι ξερουν.
Υπαρχει και η νοηματικη.
Εδω τα βγαζει περα η μανα μου που ξερει μονο ελληνικα.
Το δεύτερο είναι πιο οικονομικό γιατί στην τιμή έχει και πρωινό... Το πρώτο φαίνεται πιο προσεγμένο και όμορφο... ουφ... τουλάχιστον είναι στην plaza Catalunya και τα δυο... Σ ευχαριστώ πολύΕγω θα διαλεγα το πρωτο.Βεβαια η επιλογη ειναι δικη σου.