+1Κατά τη γνώμη μου σε μια πόλη σαν το Παρίσι όπου και να μείνεις είσαι μακριά απο κάτι, πχ. αν μείνεις στην Όπερα είσαι μακριά απο Quarter Latin κλπ. μετρό έχει, λεωφορία έχει, rer έχει... μην αγχώνεσαι.
δοκίμασε στοΠαιδια ψαχνουμε για ενα φθηνο,καθαρο,με καλο πρωινο,κοντα στα αξιοθεατα(eifell)hostel .Σας ευχαριστω προκαταβολικα....
Ευχαριστώ πολύ για τις χρησιμες πληροφορίες! Απλά θέλω να μάθω πόσο καιρό πριν έκλεισες το ξενοδοχειο και με ποιο τρόπο! πχ πιστωτική?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! ελπιζω το παρισι να είναι καλή επιλογη για χριστούγεννα!Πήγα τα Χριστούγεννα Παρίσι με την κοπέλα μου και έμεινα σε ενα καταπληκτικό ξενοδοχείο στο κέντρο του Παρισιού.Μετρο δίπλα,φαγαδικα και μπαρ κοντά και άνετο,ζεστό και αρκετά φθηνό. Η τιμή ήτανε γύρω στα 45 ευρώ τη μέρα το δίκλινο και το ξενοδοχείο ήτανε απλ'α υπέροχο. Με πρωινό φυσικά που χόρταινες ικανοποιητικά για έλληνας. Timhotel ** Tour Eiffel - Our hotels - Timh?tel - Paris - Le charme au Rendez-vous Το συνιστώ ανεπιφύλακτα
Καταπληκτικά!! Έχεις μήπως να μου προτείνεις καποιο καλο ξενοδοχειο η ξενώνα?? Γιατι ως φοιτήτρια δεν μπορώ να ξοδέψω υπερβολικά λεφτά στη διαμονή αφου θέλω να χαρώ αρχκετά την πόλη!βρε παιδιά η περιοχή γύρω από τον Πύργο του Άίφελ είναι καλή, αριστοκρατική, ασφαλής αλλά ψόφια μετά τις 8 το βράδυ.
Η περιοχή κάτω από τη St.Germain είναι η Beaux Artes, (καλών τεχνών) με μικρά μπιστρό, εστιατόρια ,κινηματογράφους και με περπάτημα από εκεί φτάνεις (γύρω στα 20 λεπτά) μέχρι και την μεγάλη πιάτσα γύρω από το μουσείο Pompidou.
το Marais είναι και πάλι προσβάσιμο με τα πόδια (15 λεπτά). όλες οι διαδρομές που σου περιγράφω είναι ασφαλείς το βράδυ, πολύ όμορφες και σε κεντρικούς δρόμους.
το εχω ξαναγραψει αρκετες φορες, δεν πειραζει ακομα μια. Ενα σχετικα οικονομικο χοτελ για τα δεδομενα του Παρισιου με φοβερο location ειναι το Hotel de suezΚαταπληκτικά!! Έχεις μήπως να μου προτείνεις καποιο καλο ξενοδοχειο η ξενώνα?? Γιατι ως φοιτήτρια δεν μπορώ να ξοδέψω υπερβολικά λεφτά στη διαμονή αφου θέλω να χαρώ αρχκετά την πόλη!