Elena2508
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ??
- Ταξίδι-Όνειρο
- N. Υόρκη
Δες και αυτό το ξενοδοχείο "Moxy Berlin Ostbahnhof ". Είναι δίπλα ακριβώς στον ανατολικό σταθμό των τρένων και βολεύει πολύ στις μετακινήσεις με το S- Bahn και τα τρένα προς και από το αεροδρόμιο.Καλησπέρα σε όλους.
Διάβασα με προσοχή το νήμα, καθως αν και υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια καλό είναι να κλείνει νωρίς κάποιος.
Συνοπτικά, η επίσκεψη στο Βερολίνο θα είναι μετά τις γιορτές, για τρεις ημέρες και θα είναι η πρώτη φορά.
Μας ενδιαφέρουν βεβαίως τα αξιοθέατα, αλλά και η κοντινή νυχτερινή ζωή (πρόσβαση με τα πόδια).
Επίσης θα θέλαμε να είναι στο Ανατολικό Βερολίνο, καθώς νομίζω ότι είναι πιο ατμοσφαιρικό κτλ.
Βάσει των γραφομένων καταλήγω για διαμονή στη περιοχή αυτή:
Είναι σωστό το σκεπτικό μου ή όχι;
Θεωρείται ιδανικό μέρος για κάποιον που επισκέπτεται πρώτη φορά τη πόλη;
Μετακινήσεις έχω δει ότι παίζουν γενικότερα, αν και η πολύ πρωινή πτήση με προβληματίζει.
Τίθεται και κάποιο θέμα ασφάλειας; Βλέπω ότι το αναφέρουν αρκετοί, ωστόσο φίλοι που έχουν πάει δε στάθηκαν καθόλου σ' αυτό..
Είναι καινούργιο ξενοδοχείο και πολύ νεανικό, με εντυπωσιακό και μοντέρνο lobby και διαθέτει θέσεις πάρκινγκ εάν σε ενδιαφέρει. Το μόνο ελάττωμα που του βρήκαμε είναι ότι πρέπει να κατέβεις πριν τις 9.30 για πρωινό γιατί εξαντλούνται γρήγορα τα ωραία κρουασάν...