• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Ιταλία Διαμονή στη Ρώμη

Elena2019

New Member
καλημέρα σας!!
και εμείς για Ρώμη κοιτάμε τον Φεβρουάριο......αλλά οφείλω να σας πω ότι έχω βρει airbnb σε καταπληκτικές τιμές πολύ καλό διαμέρισμα και μέσα στην πόλη!

valia*

Member
Ξενοδοχείο να κλείσω κοντά στο Βατικανό,στην Trastevere ή κάπου αλλού?Κοιτάω στο booking και προσπαθώ να λεει μέχρι 2χιλιομετρα απ'τα βασικά αξιοθέατα.Να κοιτάξω και κάτι ακόμα?

Last edited by a moderator:

paefstra

Member
Να σε ρωτήσω μήπως ξέρεις??
Ξενοδοχείο να κλείσω κοντά στο Βατικανό,στην Trastevere ή κάπου αλλού?Κοιτάω στο booking και προσπαθώ να λεει μέχρι 2χιλιομετρα απ'τα βασικά αξιοθέατα.Να κοιτάξω και κάτι ακόμα?
2 φορες στο Τραστεβερε δεν βολευτηκα πολυ, αλλα δεν το ειχα επιλεξει. Στην περιοχη μεταξυ Βατικανο και Castel Saint Angelo βολεψε πολυ. Οχι πισω απο το Βατικανο που ειναι τα περισσοτερα, γιατι πεφτει μακρια.

Last edited by a moderator:

valia*

Member
καλημέρα σας!!
και εμείς για Ρώμη κοιτάμε τον Φεβρουάριο......αλλά οφείλω να σας πω ότι έχω βρει airbnb σε καταπληκτικές τιμές πολύ καλό διαμέρισμα και μέσα στην πόλη!
Ενημέρωσε κι εμάς μέγα ταξιδιώτη που βγαίνουμε απ'την Ελλάδα πρώτη φορά!!!🥰

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Ενημέρωσε κι εμάς μέγα ταξιδιώτη που βγαίνουμε απ'την Ελλάδα πρώτη φορά!!!🥰
Τα airbnb αλλάζουν. Τότε ήταν, τώρα δεν είναι. Άνοιξε τη σελίδα/εφαρμογή και ψάξε στις περιοχές που σου έχουν προτείνει. Αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα για Φεβρουάριο, όπως σου είπα, για airbnb. Επέλεξε βέβαια κάτι με δωρεάν ακύρωση (ολική επιστροφή χρημάτων για κατάλυμα και προμήθεια). Αν βρεις τέτοιο, κλείσε από τώρα.

D

Delmem37668

Guest
ο κεντρικός σταθμός τερμινι είναι μια καλή περιοχή, αν όχι η καλύτερη για ολοήμερες όμως εξορμήσεις, φεύγετε το πρωί και γυρνάτε το βράδυ. για πιο κοντά σε όλα με δυνατότητα επιστροφής στο κατάλυμα το μεσημέρι πρέπει να κινηθείτε στην καρδιά της πόλης μεταξύ πλατείας μπαρμερινι και πλατείας ναβονα για άνετη βραδινή έξοδο με τα πόδια στη Φοντάνα Ντι τρεβι στην πλατεία της Ισπανίας στο πάνθεον......... η Ρώμη περπατιεται άνετα με λίγη καλή θέληση. δείτε που περίπου πέφτουν αυτά στο χάρτη και θα βρείτε το μέρος που σας ταιριάζει οικονομικά ανάμεσα τους . είναι όλα σε πολύ μικρή απόσταση για κάποιον που είναι εξοικειωμένος με το περπάτημα.
πολύ καλά αθλητικά παπούτσια βαδίσματος συνιστώνται.

coco_

Member
Επόμενο Ταξίδι
on the beach!
Ταξίδι-Όνειρο
Guatemala
Να σε ρωτήσω μήπως ξέρεις??
Eγώ 4-5 φορές έχω επιλέξει να μείνω στην μέση της via nazionale σε διάφορα ξενοδοχεια, είναι πολυ βολική για όλα τα αξιοθέατα (μόνο για Βατικανό πήραμε λεωφορείο). Τελευταία φορά μείναμε στο Salotto Monti Rome™ - Official Site – BEST RATES GUARANTEE καλό και σε πολυ καλη τιμη.

D

Delmem37668

Guest
Eγώ 4-5 φορές έχω επιλέξει να μείνω στην μέση της via nazionale σε διάφορα ξενοδοχεια, είναι πολυ βολική για όλα τα αξιοθέατα (μόνο για Βατικανό πήραμε λεωφορείο). Τελευταία φορά μείναμε στο Salotto Monti Rome™ - Official Site – BEST RATES GUARANTEE καλό και σε πολυ καλη τιμη.
εξευρετική τοποθεσία.
να και το τέλειο θα ήταν ας πούμε αυτό.
Trevi & Pantheon Luxury Rooms, Ρώμη, Ιταλία
σαν τοποθεσία, δεν έχω μείνει στο κατάλυμα. στη ρώμη έχω την τύχη να φιλοξενούμε.

paefstra

Member
Καλησπέρα, εγώ την τελευταία φορά που πήγα Ρώμη είχα μείνει εδώ:

Αξιοπρεπές πρωινό, ensuite μπάνιο, καθαρό δωμάτιο.... 5-10 λεπτά περπάτημα από την Fontanta di Trevi και δίπλα στο σταθμό του μετρό Repubblica. Θα το πρότεινα...

Η περιοχή του Βατικανού μου φαίνεται λίγο μακριά από το κέντρο, αλλά για όσους μείνατε είναι όντως βολικά? Μήπως να κοιτάξω τελικά κάτι προς τα εκεί ? Είμαι σε δίλημμα...Εσείς τι προτείνετε?
Οπως ειπα και πιο πανω, η "περιοχη του Βατικανο" ειναι τεραστια. Εμεινα μεταξυ Βατικανο και Τιβερη και ηταν τελεια, ειδικα η βραδινη επιστροφη μαγεια. Εννοειται περπατιεται ανετα απο το κεντρο.
Αλλα ακριβως γι αυτο δεν ειναι τοσο φθηνη οσο η υπολοιπη "περιοχη Βατικανο", δηλαδη πισω απο το Βατικανο.
Ενα προνομιο της περιοχης ειναι οτι βολευει το μετρο για και απο αεροδρομιο. Κατι που στο Τραστεβερε δεν επαιζε και παιρναμε ταξι.

Μάγδα

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία- Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Δυο φορές έχω πάει Ρώμη και τις δύο έμεινα Termini που δυστυχώς δεν ήταν δική μου επιλογή. Για μένα για κανένα λόγο να μη μείνεις εκεί όσο καλό κι αν είναι το ξενοδοχείο. Τελευταία φορά πήγα το 2015 και ήταν χάλια η περιοχή. Δεν θα ξαναπήγαινα.

eleni.v

Member
Καλησπέρα. Είμαι ανάμεσα σε ένα ξενώνα κοντά στη Piazza Navona και σε έναν άλλο κοντά στη Piazza Barberini. Από θέμα τοποθεσίας τι θα προτείνατε;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.999
Μέλη
39.707
Νεότερο μέλος
minagouvra

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom