To Polis Boutique είναι στη περιοχή του Αγίου Γεωργίου και κοντά στη παραλία του Αγίου Γεωργίου ( είναι η πρώτη οργανωμένη παραλία στα νότια της χώρας ). Είναι περίπου 800 μέτρα απο το κέντρο και περίπου ένα χιλιόμετρο απο το λιμάνι, πάνω κάτω.Καλησπέρα,πρόκειται να παω διακοπες 11 με 15Σεπτέμβρη με τι αγορι μου στη ναξο εχω βρει δυο ξενοδοχεια το polis boutique και το hotel grotta θα ηθελα νσ μου πει αν καποιος ξερει αν ειναι στο κεντρο (να σημειωθεί πως δεν θα εχουμε αμαξι) θα ηθελα να μου πειτε μετα που αξιζει να παμε αξιοθέατα,παραλιες,για φαγητό κλπ.. ευχαριστω εκ των προτέρων
Και τα δυο ξενοδοχεία είναι στην χώρα.Νομίζω ότι το πρώτο έχει πιο ωραία θέα.Δεν έχω μείνει και δεν ξέρω αν ισχύει για όλα τα δωμάτια του.
Αν ψαχνεις Αυγουστο δε θα βρεις κατι οικονομικο(μου φαινετε ειχες γραψει και στο θεμα για Παρο)..κανε μια αναζητηση στο ιντερνετ και οτι καταλυμα βρισκεις παιρνε τηλ..και σε καταλυμματα απο το booking μπορεις να παρεις τηλ αλλα λογικα δε θα σε εξυπηρετησουν..τουλαχιστον εμεις σε 4-5 που πηραμε και ειχαν δωματιο διαθεσιμο σε καποια πλατφορμα,στο τηλεφωνο μας λεγαν οτι ειναι γεματοι!!!Καλησπέρα και απο εμένα,
θα ήθελα να μου προτείνει κάποιος 2-3 οικονομικά καταλύματα κοντά στη χώρα που θα μπορούσα να παρω τηλέφωνο, καθώς στο booking οι τιμές ειναι πολύ ανεβασμένες.
εχω διαβάσει ολα τα θέματα σχετικα με τη ναξο αλλά σχεδόν ολα είναι απο το 2017 και πριν
ευχαριστω εκ των προτέρων!!!