Αν το ψάξεις βρίσκειςΜακριά το Κάστρακι από την Χώρα. Είναι η περίοδος που θες να έρθεις δύσκολη. Κάτω από 60 δεν νομίζω να βρεις
Αν το ψάξεις βρίσκειςΜακριά το Κάστρακι από την Χώρα. Είναι η περίοδος που θες να έρθεις δύσκολη. Κάτω από 60 δεν νομίζω να βρεις
Αυτό που σου έστειλα σε πμ το είδες?Το manolis studios το ειδα. Ειναι οντως οικονομικο. Ειναι ομως καλο? kleopatra ειδα και σε προηγουμενα post οτι το προτεινεις. Εχεις παει? Αξιζει? Κανενα αλλο να εχω και μια αλλη επιλογη? Αντε βρε παιδια...βοηθηστε!!!! Δεν μπορω να πιστεψω οτι σε ολοκληρη ναξο εχει μονο ενα καταλυμα εως 50 ευρω!!! Σας ευχαριστω και παλι!!!!
εσύ που ξέρεις, από εδώ είσαι?Αν το ψάξεις βρίσκεις
Καλημέρα, θα σου στείλω ένα ξενοδοχείο στο inbox. Τσέκαρε το.Ακομη τιποτα...... heeeelp
Εχω παει δυο φορες. Μας αρεσε πυ η ησυχια κ η ωραια θεα στα λιβαδια κ τη θαλασσα. Μας ειχε δωσει διχωρο με πενηντα ευρω. Ειναι 16 χιλ απο τη χωρα. Εμας δεν μας πειραξε καθολου. Κ ειναι στο μεσον ολης της νοτιας γραμης με τις καταπληκτικες παραλιες.Το manolis studios το ειδα. Ειναι οντως οικονομικο. Ειναι ομως καλο? kleopatra ειδα και σε προηγουμενα post οτι το προτεινεις. Εχεις παει? Αξιζει? Κανενα αλλο να εχω και μια αλλη επιλογη? Αντε βρε παιδια...βοηθηστε!!!! Δεν μπορω να πιστεψω οτι σε ολοκληρη ναξο εχει μονο ενα καταλυμα εως 50 ευρω!!! Σας ευχαριστω και παλι!!!!
Καλημέρα. Το λινκ που έστειλες για Νάξο είναι για το ξενοδοχείο Ανατολή? Αν ναι βρίσκεται πολύ κοντά στο σπίτι μου και από όσους έχουν μείνει εκεί έχω ακούσει πολύ θετικά σχόλια. Μόνο ένας είχε παραπονεθεί για το ότι ήταν μικρό το δωμάτιο. Για την τοποθεσία του τώρα δεν βρίσκεται ακριβώς το κέντρο της Χώρας, εκεί δηλαδή που είναι και η πλειονότητα των ξενοδοχείων. Υπολόγιζε μια διαδρομή περίπου 15 λεπτών με τα πόδια για να φτάσεις χώρα - λιμάνι. Δεν είναι αποτρεπτική κατ εμέ, απλά δεν είσαι και σε απόσταση αναπνοής.