jimp
Member
Και διαβαζω τα σχολια απο μερικους και δεν μπορω να τα πιστεψω!!στο Ταμπόρ, έχω μείνει 10 φορές, και είναι από τα αγαπημένα μου
Και ποτε δεν το εχω δει με ανεβασμενες τιμες.
Και διαβαζω τα σχολια απο μερικους και δεν μπορω να τα πιστεψω!!στο Ταμπόρ, έχω μείνει 10 φορές, και είναι από τα αγαπημένα μου
Ε, ή πήγαινε απόκριες τώρα ή κλείσε λεωφορείο με 150 ευρώ πήγαινε έλα (αν έχεις πολύυυυυ χρόνο στη διάθεσή σου)Με ποια κριτηρια???Με το ενα κ μοναδικο κριτηριο οτι αργησα να κλεισω αεροπορικα,τωρα ειναι πανακριβα(600ευρω) κ ειπα πρωτη φορα να παω με γκρουπ λειτουργωντας μετα ανεξαρτητα,μονο για οικονομικο λογο.Κ προτεινονται αυτα τα δυο στα ταξιδιωτικα γραφεια που εχω μιλησει.Βλεπω πολυ πιθανο το ενδεχομενο των χριστουγεννων σε Ζαγοροχωρια η Καρπενησι αντι της Πραγας..... :xmas_confused:
Με ποια κριτηρια???Με το ενα κ μοναδικο κριτηριο οτι αργησα να κλεισω αεροπορικα,τωρα ειναι πανακριβα(600ευρω) κ ειπα πρωτη φορα να παω με γκρουπ λειτουργωντας μετα ανεξαρτητα,μονο για οικονομικο λογο.Κ προτεινονται αυτα τα δυο στα ταξιδιωτικα γραφεια που εχω μιλησει.Βλεπω πολυ πιθανο το ενδεχομενο των χριστουγεννων σε Ζαγοροχωρια η Καρπενησι αντι της Πραγας..... :xmas_confused:
Λοιπόν άκου, τα πράγματα δεν είναι τόσο τραγικά.
Nearest stops of public transport: Pod Královkou (bus 217: 50 m), Malovanka (tram 22, 25, 57, bus 143, 149, 217: 200 m)Η σύνδεση με τα ΜΜΜ είναι καλή, αν θυμάμαι καλά περνάνε 3 γραμμές τραμ, συχνές, και σε κάπου μισή ώρα βρίσκεσαι στο κέντρο..