Τουρκία Διαμονή στην Κωνσταντινούπολη

antmar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρωμη
Ταξίδι-Όνειρο
Κουβα
Θα σε προέτρεπα στην περιοχή της Ταξίμ η κοντά στο Γαλατά. Εκεί είναι τα περισσότερα μαγαζιά, είναι τουριστικά, νιώθεις ασφάλεια και γενικά ήταν όμορφη η ατμόσφαιρα.
Εμείς πήγαμε το περασμένο Νοέμβριο κ μέναμε κοντά σε Αγία Σοφία.
Αλλά δεν μου άρεσαν οι γειτονιές κ τόσο...ειδικά το βράδυ ήταν αρκετά σκοτεινά κ είχε πολλές ανηφόρες.
Γενικά έχει ανηφόρες, μην ξεχνάς ότι η πόλη είναι χτισμένη σε εφτά λόφους.
Δεν μπορώ να πω ότι ένιωθα ανασφάλεια εκεί που μέναμε αλλά στην περιοχή του Γαλατά ένιωθα πολύ πιο ασφαλής.
Γενικά η πόλη έχει ανηφόρες αρκετές και παντού.
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση,έχεις να μου προτείνεις
κάποιο ξενοδοχείο?

vasilis.gkik

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ο Γυρος του Κοσμου
κάποιο ξενοδοχείο?
Δυστυχώς όχι γιατί εμείς εκεί που μείναμε ήταν στην πλευρά που σου λέω...
Αν ψάξεις στο booking σίγουρα θα βρεις κάτι αξιόλογο.
Απλά δώσε μεγάλη βάση στα σχόλια.
Εμείς αυτό που είχαμε κλείσει είχε 7.5
Πίστεψα ότι ήταν καλό, τελικά είχε πολλα αρνητικά.
Όταν γύρισα και διάβασα τα σχόλια προϋπήρχαν όλα γραμμένα εκεί.
Δεν ήταν τρομερά, αλλά αν τα γνώριζα από την αρχή θα έκλεινα κάπου αλλού καθώς ήταν βασικά πράγματα που με ενοχλούσαν.

oddg88

Member
καλησπερα!! ενω φαινεται ευκολη η διαδικασια ευρςσης διαμονης τελικα με εχει πονοκεφαλιασει πιο πολυ απο οπουδηποτε αλλου. δυσκολα βρισκεις πολύ καλές κριτικες και σε οκ τιμη.
εχω καταληξει σε αυτο , αν μπορει να μου πει καποιος αν θα μας δυσκολεψει η περιοχη θα το εκτιμουσα!!
https://www.booking.com/hotel/tr/ar...51&srpvid=8c9d508eaebc026f&type=total&ucfs=1&

connosp

Member
Καλή περιοχή, κεντρικό άλλα θα προτιμώ λίγο πιο κάτω στο Karakoy, είναι πιο ζωντανό γεμάτο μπαρ, ξενοδοχεία και βραδινή ζωή.

oddg88

Member
Καλή περιοχή, κεντρικό άλλα θα προτιμώ λίγο πιο κάτω στο Karakoy, είναι πιο ζωντανό γεμάτο μπαρ, ξενοδοχεία και βραδινή ζωή.
Κοιταω και εκει, αλλα δεν βρισκω κατι το ιδιο αξιολογο, η θα ειναι πολυ ακριβα η θα εχουν χαμηλες κριτικες για φασαρια απο δρομο κλπ κλπ
παντως πιστευεις πως αυτο που εβαλα πιο πανω, δεν θα εχουμε θεμα με μετακινηση;

connosp

Member
Κοιταω και εκει, αλλα δεν βρισκω κατι το ιδιο αξιολογο, η θα ειναι πολυ ακριβα η θα εχουν χαμηλες κριτικες για φασαρια απο δρομο κλπ κλπ
παντως πιστευεις πως αυτο που εβαλα πιο πανω, δεν θα εχουμε θεμα με μετακινηση;
όχι είναι κεντρικό και είσαι κοντά σε Istiklar, Πύργος Γαλατά, Aιγυπτιακή Αγορά, Ταξίμ, απόλαυσέ το ταξίδι!!!!

Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ

Η περιοχη ειναι εξαιρετικη στο shisahne εμενα και εγω.Η γειτονια του Pera ειναι οτι πιο ομορφο απο γειτονια εχει η Πολη,καποια κτιρια μου θυμιζαν ακομα και Παρισι.Εννοειται ασφαλεστατη και πεντακαθαρη.Η θεα του ξενοδοχειου παλι φοβερη ,μην το αλλαξεις αμα το βρηκες σε καλη τιμη.
Εισαι διπλα απο Ιστικλαλ,Taksim εχει μια μεγαλη ανηφορα στον γυρισμο απο Karakoy προς Pera αλλα με το funicular μετακινησαι στο Karakoy ,οπου εκει η θα κανεις βολτα το βραδυ ή θα σε βολεψει να παρεις το τραμ για Sultanahmet ή καραβακι .

oddg88

Member
κάποιο ξενοδοχείο?
κ εγω πονοκεφαλιασα με την διαμονη! το εψαξα παρα πολυ, κοιτα πιο πανω που καταληξαμε εμεις,αν σας βολευει και εμεις κοντινες ημερομηνιες θα παμε αλλα χωρις την μικρη μας (3)!

oddg88

Member
Η περιοχη ειναι εξαιρετικη στο shisahne εμενα και εγω.Η γειτονια του Pera ειναι οτι πιο ομορφο απο γειτονια εχει η Πολη,καποια κτιρια μου θυμιζαν ακομα και Παρισι.Εννοειται ασφαλεστατη και πεντακαθαρη.Η θεα του ξενοδοχειου παλι φοβερη ,μην το αλλαξεις αμα το βρηκες σε καλη τιμη.
Εισαι διπλα απο Ιστικλαλ,Taksim εχει μια μεγαλη ανηφορα στον γυρισμο απο Karakoy προς Pera αλλα με το funicular μετακινησαι στο Karakoy ,οπου εκει η θα κανεις βολτα το βραδυ ή θα σε βολεψει να παρεις το τραμ για Sultanahmet ή καραβακι .
ακριβως οι σκεψεις μου! ποσο χαιρομαι που με επιβεβωνεις!!
εχει πολυ καλες κριτικες σε σχεση με ολα τα υπολοιπα! και η τιμη ειναι οκ, αυτο που θελω δλδ. ουτε παμφθηνο ουτε να θες νεφρο.. το κλεινω, και λεω σε οποιον ενδιαφερεται την δεδομενη στιγμη σε κρατησεις πανω απο 380 νομιζω σου κανει δωρο η booking το ταξι αεροδρομιου!

Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ
Εαν επιλεγα μια γειτονια παλι εκει θα εμενα,γενικα το Beyoglou αλλα και το Cihangir που ειναι λιγο πιο μακρυα προς Taksim ειναι σαν να περπατας σε μια γειτονια της Κεντρικης Ευρωπης.Καρακοι οντως πολυ καλη επιλογη και aυτη και πολυ κομβικο σημειο για ολη την Πολη αλλα και για νυχτερινη ζωη,Προς αποφυγη Sultanahmet πολυ θορυβωδες,τουριστικο και ολιγον υποβαθμισμενο οταν γυρνας αργα τη νυχτα.Το μονο θετικο που πολυ κλεινουν διαμονη εκει ειναι να πας την πρωτη σου φορα στην Πολη γιατι ειναι διπλα σε ολα τα πολυ βασικα αξιοθεατα και δεν θα εχεις μετακινησεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.907
Μέλη
39.608
Νεότερο μέλος
gfb3

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom