Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση!η γνωστή αλυσίδα ξενοδοχείων από μόνη της είναι εγγύηση όσες φορές έχω μείνει σε Νovotel έμεινα πολύ ευχαριστημένη.Η θέση του ξενοδοχείου νομίζω αρκετά καλή ναι μεν δεν είσαι κοντά στην Ιστικλάλ αλλά προσωπική άποψη ίσως και καλύτερα...ένα μέρος της νυχτερινής και όχι μόνο...ζωής της Κωνσταντινούπολης(Ιστικλάλ)έχει μετατεθεί τα τελευταία χρόνια προς την περιοχή που θα μένεις απο κεί και προς karakoy,με πολύ πιο ωραία μαγαζιά καφέ-εστιατόρια γκαλερί,ωραίους πολυχώρους....Είσαι και κοντά στο Κarakoy για να πάρεις καράβι να περάσεις απέναντι προς Kadikoy,επίσης εύκολα να διασχίσεις τη γέφυρα του Γαλατά και να πάς στην παλιά πόλη με τα πόδια...Οσον αφορά την άνοδο σου προς Ιστικλάλ επειδή είναι πολύ ανηφόρα μπορείς επισης από Κarakoy να παίρνεις το τουνελ,στην επιστροφή σου πιό ευκολα μπορείς να το πάς και ποδαράτο,η πιό ευκολη διαδρομή να δείς το χάρτη είναι η κατεβασιά προς Tophane(από ένα σημείο της Ιστικλάλ)τσέκαρε το από το χάρτη,απο κεί μετά είσαι πολυ κοντά στο ξενοδοχείο σου
Χάθηκα λίγο με τις τοποθεσίες που μου είπες γιατί δε το έψαξα ακόμη καλά καλά με χάρτες κτλ.
Κύριο μέλημα είναι η εύκολη πρόσβαση σε ΜΜΜ, ταξί και να είναι κοντά στα πολλά αξιοθέατα (Σουλταναχμέτ;.