fotast
Member
Πές ότι κοιτάζεις και 1-2 άλλα ξενοδοχεία στην περιοχή αλλά έχεις ακούσει καλά λόγια για το δικό τους και να δώσουν έκπτωση για να μείνεις σε αυτό.Και τι να τους πω??
Πές ότι κοιτάζεις και 1-2 άλλα ξενοδοχεία στην περιοχή αλλά έχεις ακούσει καλά λόγια για το δικό τους και να δώσουν έκπτωση για να μείνεις σε αυτό.Και τι να τους πω??
Είναι σούπερ το ξενοδοχείο μη το ψάχνεις.Πάρε τηλ και ζήτα στην ψύχρα να στο αφήσουν 50 το δίκλινο.Αν δε μασήσουν με τίποτα πες 60.Ε,ναι Κωνσταντινούπολη χωρίς παζάρι δε λέει!Μπορείς να στείλεις και mail απλά θα'ναι πιο χρονοβόρο.Εμένα δε μου ζήτησαν ούτε προκαταβολή ούτε τίποτα.Μόνο φωτό τα αεροπορικά.Ξαναπρότεινα αυτό που έμεινα στη @villi και της άρεσε πολύ, όπως και σε μένα. Και κοντά στο κέντρο και κοντά στις συγκοινωνίες, 4άστερο με θέα στο Βόσπορο, σε πολύ λογική τιμή.
http://www.thegoldenhorn.com/
Και ειναι τοσο ωραιο οσο φαινεται?? Αντε?? Εστειλα μειλ κ την ρωτησα κ καλα τιμες κ μ λεει 100 το δικλινο το απλο κ 110 το deluxe δικλινο...Είναι σούπερ το ξενοδοχείο μη το ψάχνεις.Πάρε τηλ και ζήτα στην ψύχρα να στο αφήσουν 50 το δίκλινο.Αν δε μασήσουν με τίποτα πες 60.Ε,ναι Κωνσταντινούπολη χωρίς παζάρι δε λέει!Μπορείς να στείλεις και mail απλά θα'ναι πιο χρονοβόρο.Εμένα δε μου ζήτησαν ούτε προκαταβολή ούτε τίποτα.Μόνο φωτό τα αεροπορικά.
Παζάρι με email είναι σαν καμάκι με sms.Εστειλα μειλ κ την ρωτησα κ καλα τιμες
Χχαχαχα φοβαμαι οτι απ το τηλ δεν θα σηνεννοηθουμε....με το mail εχω κ ενα google translate!!!!Παζάρι με email είναι σαν καμάκι με sms.
Τι πολύ πολύ να ρίξεις κανένα εικοσαρικο.
Επειδή στην ιστοσελίδα του έχει κανένα 70άρι το δίκλινο, λέγοντά σου 100 το παζάρι ήδη άρχισε. Πρέπει να πεις δίνω 40 για να συναντηθείτε στα 50-60.Και ειναι τοσο ωραιο οσο φαινεται?? Αντε?? Εστειλα μειλ κ την ρωτησα κ καλα τιμες κ μ λεει 100 το δικλινο το απλο κ 110 το deluxe δικλινο...
Αν δεν γνωριζεις καποια Αγγλικα,οντως η συνεννοηση ειναι δυσκολη,απο το τηλεφωνο...ποτε θελεις να πας;πες μας ακριβως να δουμε αν υπαρχει κατι αλλοΧχαχαχα φοβαμαι οτι απ το τηλ δεν θα σηνεννοηθουμε....με το mail εχω κ ενα google translate!!!!
Οχι θα το παζαρεψω εννοειτε ....μ αρεσει πολυ...Επειδή στην ιστοσελίδα του έχει κανένα 70άρι το δίκλινο, λέγοντά σου 100 το παζάρι ήδη άρχισε. Πρέπει να πεις δίνω 40 για να συναντηθείτε στα 50-60.
Αφού δεν το'χεις μετα παζάρια, γιατι ρώτησες πόσο κάνει; Τώρα είναι αργά, πρέπει να το παζαρέψεις...
Θα παω 9-16 Σεπτεμβρη!!!Αν δεν γνωριζεις καποια Αγγλικα,οντως η συνεννοηση ειναι δυσκολη,απο το τηλεφωνο...ποτε θελεις να πας;πες μας ακριβως να δουμε αν υπαρχει κατι αλλο
golden horn ειναι φανταστικο απ οτι εχω δει και ιδανικο για την περισταση!!!Καλησπέρα και από μένα και καλός σας βρήκα.
Ετοιμάζομαι για γαμήλιο ταξιδάκι στη πόλη 4 με 11 Αυγούστου. Αφού τακτοποιησα τα εισιτήρια έχω αρχίσει να ψάχνω για δωμάτιο και θα ήθελα τη βοήθεια σας γιατί από το πολύ διάβασμα τα έχω κάνει σαλατα.
Εκτός από τα αξιοθέατα μας ενδιαφέρει και λίγο η νυχτερινή ζωή οπότε προσανατολιζομαστε να μην μείνουμε στη παλιά πόλη αλλά κοντά στο πύργο του Γαλατά ή σε αυτή τη περιοχή που έχει βάλει ποιο πάνω τα ξενοδοχεία η karfitsa.
Το μέγιστο ποσό που μπορούμε να διαθέσουμε είναι 70 με 80 ευρώ τη βραδια.
Λόγο και της περίστασης (γαμήλιο ταξιδι) μπορείτε να μου προτείνεται κάποιο καλο ξενοδοχείο