ΜΗΤΣΟΣ 33
Member
Αντωνη το αφροδιτη το booking το βγαζει 14.000 για 7 βραδια...Τι να κλεισω...
14.000??? Δέκα τέσσερις χιλιάδες ευρώ; Ή το booking έκανε λάθος ή εσύ...Αντωνη το αφροδιτη το booking το βγαζει 14.000 για 7 βραδια...Τι να κλεισω...
http://www.travelstories.gr/communi...κοπία-ξενοδόχων-στην-Αθήνα.49692/#post-54297714.000??? Δέκα τέσσερις χιλιάδες ευρώ; Ή το booking έκανε λάθος ή εσύ...
Τότε έκανε το booking το λάθος... Χαχαχαχα δεν έχω φίλους που να μπορούν να δώσουν 2.000€/βραδιά...Όπως δηλαδή το ζευγάρι που έμεινε πέρυσι σ'αυτό.2000 ευρω την βραδια...εγω δεν εκανα λαθος...Το αλλαξα μπας και...Tεσπα τους εστειλα email να μου απαντησουν.το αιολος παντως τα εχει στο 50ρι ευρω.Αυτο που μου αρεσε δηλαδη.Αν δεν βρω κατι αλλο βλεπω να κλεινω αυτο αν αποφασισω για πηγαδια και οχι αμμοωπη.
Έχεις δίκιο! Σήμερα ρώτησα κάποιον και μου είπε κάτι για το booking και τα πρακτορεία, τα οποία δεν πολυκατάλαβα έτσι που τα έλεγε.αυτες οι τιμες εμφανιζονται σε πολλα καταλυματα ελληνικων νησιων. ενας ιδιοκτητης μου ειχε εξηγησει οτι βαζουν (οι ιδιοκτητες) αυτες τις τιμες για να μην κλειστουν απο booking τα δωματια κ αρα να μπορουν να τα διαθεσουν διαφορετικα, γλυτωνοντας ετσι τις προμηθειες του booking...
Καλημέρα!Καλησπέρα!Επειδή έχω κλείσει για διακοπές στην Κάρπαθο για μέσα Ιουλίου και με ενδιαφέρει η ενοικιάση ενός μικρού αυτοκινήτου, μπορείτε να με ενημερώσετε για το μέσο κόστος ενοικιάσης ανά ημέρα; Επίσης, θα μπορούσατε να μου προτείνετε κάποιο αξιόπιστο γραφείο ενοικιάσεων;