_antonis_
Member
Χαχαχαχα μην αγχώνεσαι τόσο, δε ζούμε στα σπήλαια...Ευχαριστώ για τη βοήθεια, θα μείνουμε 8 μέρες(7 νύχτες), έχω λίγο τρομάξει με την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι την Όλυμπο, μπορείς να μου πεις, πόση ώρα είναι για κάποιον που δε γνωρίζει το μέρος;Χρειάζεται να νοικιάσουμε 4x4; Στο δρόμο υπάρχουν κατολισθίσεις ή έχει μεγενθυθεί ένα μεμονωμένο περιστατικό;Για την ενοικίαση αυτοκινήτου έριξα μια ματιά και διαπίστωσα ότι τα γραφεία τους στο αεροδρόμιο κλείνουν στις 21:00 (την ώρα που φτάνει το αεροπλάνο από αθήνα), καθώς και ότι είναι πάρα πολύ ακριβή η ενοικίαση σε σχέση με άλλα νησιά. Επίσης διάβασα ότι δεν υπάρχει βενζινάδικό εκτός πρωτεύουσας. Η Κάρπαθος είναι ταξίδι ζωής για εμένα, δεν έχω καταγωγή από εκεί(Πάτρα μένω), αλλά ονειρεύομαι το νησί αυτό από όταν ήμουν μικρή και διάβαζα για αυτή σε ταξιδιωτικά περιοδικά.
Ο δρόμος είναι μια χαρά, κατολισθήσεις δε γίνονται, κάτι πετραδάκια πέφτουν, όπως φατνάζομαι σε όσα νησιά έχουν πολλή πέτρα. Μια ώρα το βράδυ άντε 1 και 15΄ για να φτάσεις Όλυμπο. Συγνώμη, θα μείνετε Όλυμπο 7 βράδια;;; Απο Όλυμπο είμαι (στην πρωτεύουσα μένω), αλλά είναι πολύ νομίζω... Γιατί δε μένετε Πηγάδια και ενδιαμεσα απλά 2-3 μέρες Όλυμπο;
Για αυτοκίνητο απο πού κοίταξες και ποιά περίοδο είπαμε; Μπορούμε να δούμε γραφεία και εκτός αεροδρομίου φυσικά (το φέρνουν αεροδρόμιο ότι ώρα θες, μην άγχεσαι άδικα) αλλά αν έρχεσαι πχ μέσ' τον 15αύγουστο δεν μπορώ να εγγυηθώ και πολλά. Επίσης όχι τζιπ δε χρειάζεσαι!