• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Διακοπες

Vasilis_85

New Member
Καλημέρα σας.Καλώς σας βρηκα!!
Είμαι ο Βασίλης και θα ήθελα να ρωτήσω τη γνώμη σας για να πάει κάποιος ή όχι διακοπές καλοκαίρι μόνος του

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική

Robert

Member
Είναι λίγο πίκρα.Ένα μεγάλο μείον είναι το βράδυ που δεν έχεις παρέα για να κάτσεις κάπου.Όπως και στην παραλία που πρέπει να έχεις συνεχώς το νου σου στα πράγματά σου.Γενικά,είτε για διακοπές είτε για ταξίδια μόνος,πρέπει να είσαι και λίγο μοναχικός για να το αποφασίσεις,γιατί αλλιώς δεν θα αντέξεις ούτε μια μέρα.

Vasilis_85

New Member
Θα πάω ναι,και νομίζω πως δεν θα έχω κανένα θεμα.Βέβαια δεν το έχω ξανακανει!!

Καλημέρα. Καλώς ήρθες.
Επειδή δεν είσαι ο πρώτος και ο μόνος με τέτοιο δίλημμα σου παραθέτω θέματα να ρίξεις μια ματιά:
https://www.travelstories.gr/community/search/9472942/?q=διακοπες+μόνος&o=date&c[title_only]=1
https://www.travelstories.gr/community/search/9472961/?q=διακοπες+μονη&o=date&c[title_only]=1
Ευχαριστώ πολυ

Last edited by a moderator:

Vasilis_85

New Member
Είναι λίγο πίκρα.Ένα μεγάλο μείον είναι το βράδυ που δεν έχεις παρέα για να κάτσεις κάπου.Όπως και στην παραλία που πρέπει να έχεις συνεχώς το νου σου στα πράγματά σου.Γενικά,είτε για διακοπές είτε για ταξίδια μόνος,πρέπει να είσαι και λίγο μοναχικός για να το αποφασίσεις,γιατί αλλιώς δεν θα αντέξεις ούτε μια μέρα.
Γενικά είμαι μοναχικός αλλά πέρα από αυτό νομίζω πως θα έχω ελευθερία επιλογών.
Νομίζω πως δεν έχω τίποτα να χάσω να το δοκιμάσω μια φορά.
Μπορεί να βρεθώ από τη πρώτη μέρα και να μη το ξανακάνω αλλά είμαι άνθρωπος που μ'αρέσει πολύ η θάλασσα οπότε δεν νομίζω να έχω πρόβλημα

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom