• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Διακοπες στη Νοτια Κρητη τον Σεπτεμβρη

Asterias

New Member
Καλησπερα σε ολους. Η δουλεια τα εφερε ετσι ωστε για πρωτη φορα στη ζωη μου να κανω διακοπες τον Σεπτεμβρη. Δεν μου κακοφαινεται να πω την αληθεια. Με την συζηγο μου λογω του οτι θα εχει περασει το βαρυ καλοκαιρι σκεφτομαστε να παμε στη Κρητη και μαλιστα νοτια, ωστε να βρουμε την απαραιτητη ζεστη που απαιτει η θαλασσα. Με δεδομενο οτι θα πεταξουμε για Χανια απο θεσσαλονικη λογω ryan, προσανατολιζομαστε για εκεινο το κομματι. Βεβαια σαν βοριοελλαδιτες δεν εχουμε ιδεα μιας και δεν εχουμε πατησει το ποδια μας ποτε στη κρητη. Θελουμε σαν βαση ενα υσηχο χωριο το οποιο να εχει παραλια που να σεβεται τον εαυτο της, και απο εκει να μπορουμε να κανουμε και της εκδρομες μας για τα must του νομου και οχι μονο... Αυτοκινητο θα νοικιασουμε. Ξεκιναμε για 6-7 μερες σιγουρα και αν μας βγαλει το budget μεχρι και 10. Υπολογιζουμε γυρω στο δευτερο 10ημερο του σεπτεμβρη.

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Προβληματίζεσαι που θα έρθεις το Σεπτέμβρη!!!εμείς τότε αρχίζουμε τα καλά μπάνια. μετά τα μελτέμια και μετά που θάχουν φύγει οι ορδές των ¨βαρβάρων"

Και στο βορά η θάλασσα είναι ζεστή.
Δεν μπορείς να μένεις μόνιμα στα νότια παράλια του Ν. Χανίων και να εκδράμεις καθημερινά για να δεις όλο το νομό. Αποστάσεις μεγάλες και δρόμοι όλο στροφές. τα ειδυλλιακά χωριουδάκια και μάλιστα παραθαλάσσια ξέχασέ τα στα Χανιά . Να μείνεις στην περιοχή Δαράτσο και με 2-3 ημερήσιες θα δεις όλο το νομό Χανίων. Καθώς και Ρεθύμνου

Last edited by a moderator:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα