ggonholidays
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νησιά Γκαλαπάγκος
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! αυτοκίνητο θα φύγουμε το οποίο θα έχουμε παραλάβει από το αεροδρόμιο γιατί λόγω μέρας μάλλον δύσκολο να βρούμε παραλαβή στη πόλη.
αν θελεις να μεινεις κοντα στο αεροδρομιο, προτεινω Abassador hotel , ειναι καλο και σχεδον διπλα στο αεροδρομιο, εχω μεινει πολλες φορες , που πηγαινα για επαγγελματικους λογους, φευγοντας απο εκει πας απο περιφεριακο και βγαινεις εθνικη οδο αμεσως, Δευτερα του Πασχα θα ειναι αδειος...Γειά σας! Η Ryan air μας αλλαξε την ώρα πτήσης και φτάνουμε Θεσσαλονίκη στις 1.30 το πρωί αντί στις 9.00 που θα φτάναμε πριν οπόταν πρέπει να διανυκτερευσουμε κάπου στη Θεσσαλονίκη. Τελικός προορισμός είναι το Μέτσοβο. Μπορείτε να μου εισηγήθητε κάποιο ξενοδοχείο ή περιοχή που βολεύει ώστε την επόμενη το πρωί να φύγουμε εύκολα για Μέτσοβο;
Σημειώστε ότι θα είναι Δευτέρα του Πάσχα οπόταν δεν ξέρω αν πρέπει να με ανησυχεί η κίνηση ή οι δρόμοι μέσα στη πόλη θα είναι ήσυχοι.
Εκ παραδρομής νόμιζα ότι είχες γράψει για Μ.Δευτέρα, οπότε όπως είπαν και τα παιδιά για αυτή του Πάσχα δεν έχεις ν' ανησυχείς για τίποτα. Μπορείς κάλλιστα να μείνεις κοντά στο αεροδρόμιο να μη ταλαιπωρείσαι.Καλό αυτό!
Θα βρείτε να σας παραδώσουν αυτοκίνητο στις 2 το πρωί; Τσέκαρε το αυτό.Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! αυτοκίνητο θα φύγουμε το οποίο θα έχουμε παραλάβει από το αεροδρόμιο γιατί λόγω μέρας μάλλον δύσκολο να βρούμε παραλαβή στη πόλη.
Φτάνω ξημερώματα Δευτέρας του Πάσχα άρα φαίνεται να την γλυτώνουμε τη κίνηση!!Θα βρείτε να σας παραδώσουν αυτοκίνητο στις 2 το πρωί; Τσέκαρε το αυτό.
Επίσης, φτάνεις Δευτέρα του Πάσχα ή ξημερώματα Τρίτης; Γιατί η Τρίτη είναι εργάσιμη και θα συναντήσεις κίνηση παντού. Ειδικά προς δυτικά στην περιφερειακή θα έχει κινητικότητα.
Καλύτερα είναι να μείνεις κοντά στο αεροδρόμιο για να φύγεις το πρωί για Μέτσοβο.
Και το Nikopolis είναι καλή αλλά ακριβή επιλογή.
σιγουρα θα εχεις προβλημα να παραλαβεις αυτοκινητο στις 2 το πρωι... το εχω αντιμετωπισει πολλες φορες αυτο... οποτε καλυτερα να πας με ταξι στο Abassador, που ειναι κοντα και οταν ξυπνησεις να πας να παραλαβεις απο αεροδρομιο αυτοκινητο...Φτάνω ξημερώματα Δευτέρας του Πάσχα άρα φαίνεται να την γλυτώνουμε τη κίνηση!!
Λέτε να έχω πρόβλημα να μου παραδώσουν στο αεροδρόμιο αυτοκίνητο στις 2 το πρωί? Θα το ψάξω... Ευχαριστώ πολύ
Να το ψάξεις εκ των προτέρων. Γνωρίζω ότι υπάρχουν εταιρείες που παραδίδουν εκτός προβλεπόμενου ωραρίου, συνήθως με μια έξτρα μικρή χρέωση.Λέτε να έχω πρόβλημα να μου παραδώσουν στο αεροδρόμιο αυτοκίνητο στις 2 το πρωί? Θα το ψάξω...
Επειδή μιλάμε για παραλαβή ανήμερα Πάσχα και ξημερώματα προς Δευτέρα που είναι επίσης αργία, υποψιάζομαι ότι η προσαύξηση θα είναι μεγάλη αν είναι εφικτή...Να το ψάξεις εκ των προτέρων. Γνωρίζω ότι υπάρχουν εταιρείες που παραδίδουν εκτός προβλεπόμενου ωραρίου, συνήθως με μια έξτρα μικρή χρέωση.