duty_free
Member
Όντως τώρα; παίζει οία ονομασία στην Θεσσαλονίκη;2. Η παλιά Αθήνα
Όντως τώρα; παίζει οία ονομασία στην Θεσσαλονίκη;2. Η παλιά Αθήνα
Και όμως ! Και είναι και δημοφιλέςΌντως τώρα; παίζει οία ονομασία στην Θεσσαλονίκη;
Η περιοχή που βρίσκεται το εστιατόριο είναι γνωστή στους παλιούς (τους μπαγιάτηδες) ως οικισμός Αθηναίων.Λέγεται έτσι επειδή εκεί είχαν έρθει πρόσφυγες από την Κωνσταντινούπολη,που βρίσκονταν ήδη σε διάφορα μέρη της Αθήνας, αλλά καθώς δεν “χώρεσαν” σε όλα τα μέρη έστειλαν πολλούς εδώ στη Θεσσαλονίκη.Ενας άλλος λόγος για την ονομασία του,όπως έχει πει και ο Μανώλης που είναι ο τωρινός ιδιοκτήτης του,ήταν ότι το μαγαζί θύμιζε και λίγο την Πλάκα στην Αθήνα, όπως είναι υπόγειο με βαρέλια μέσα και ρετσίνα.Όντως τώρα; παίζει οία ονομασία στην Θεσσαλονίκη;
Το παρκινγκ στο λιμάνι είναι 24ωρου;. Είναι ασφαλές για να αφήσω το αμάξι και να κινηθώ με τα μέσα μεταφοράς ή με τα ποδια στο κέντρο;Από τα πιο οικονομικά είναι αυτό του λιμανιού Θεσσαλονίκης.
ΝαιΤο παρκινγκ στο λιμάνι είναι 24ωρου;. Είναι ασφαλές για να αφήσω το αμάξι και να κινηθώ με τα μέσα μεταφοράς ή με τα ποδια στο κέντρο;
Είναι το παρκινγκ του Δημαρχείου κοντά στο Λευκό Πυργο; Με ενδιαφέρει να το αφήσω για όλο το 24ωρο και να κινηθώ με τα ΜΜΜ ή με ταξί.Πιο οικονομικό είναι το πάρκινγκ στη ΔΕΘ αν θες να το αφήσεις πάνω από 4 ώρες αν θυμάμαι καλά ενώ μέχρι 4 νομίζω είναι το ίδιο. Επίσης, στη ΔΕΘ λειτουργεί και Κυριακή.
Parking ΔΕΘ-HELEXPO | ''Αγγελάκη''Είναι το παρκινγκ του Δημαρχείου κοντά στο Λευκό Πυργο; Με ενδιαφέρει να το αφήσω για όλο το 24ωρο και να κινηθώ με τα ΜΜΜ ή με ταξί.
5 λεπτά απέχει από το λευκό πύργο. Το αφήνεις εκεί κ κάνεις τα πάντα του κέντρου ποδαράταΕίναι το παρκινγκ του Δημαρχείου κοντά στο Λευκό Πυργο; Με ενδιαφέρει να το αφήσω για όλο το 24ωρο και να κινηθώ με τα ΜΜΜ ή με ταξί.
Εξαρτάται με ποιο μέσο θα φύγετε το πρωί.Γειά σας! Η Ryan air μας αλλαξε την ώρα πτήσης και φτάνουμε Θεσσαλονίκη στις 1.30 το πρωί αντί στις 9.00 που θα φτάναμε πριν οπόταν πρέπει να διανυκτερευσουμε κάπου στη Θεσσαλονίκη. Τελικός προορισμός είναι το Μέτσοβο. Μπορείτε να μου εισηγήθητε κάποιο ξενοδοχείο ή περιοχή που βολεύει ώστε την επόμενη το πρωί να φύγουμε εύκολα για Μέτσοβο;
Σημειώστε ότι θα είναι Δευτέρα του Πάσχα οπόταν δεν ξέρω αν πρέπει να με ανησυχεί η κίνηση ή οι δρόμοι μέσα στη πόλη θα είναι ήσυχοι.
Kapsis hotel, ειναι κοντα στο σταθμο και ειναι καλο, εχω μεινει εκει, παρε τιμες...Γειά σας! Η Ryan air μας αλλαξε την ώρα πτήσης και φτάνουμε Θεσσαλονίκη στις 1.30 το πρωί αντί στις 9.00 που θα φτάναμε πριν οπόταν πρέπει να διανυκτερευσουμε κάπου στη Θεσσαλονίκη. Τελικός προορισμός είναι το Μέτσοβο. Μπορείτε να μου εισηγήθητε κάποιο ξενοδοχείο ή περιοχή που βολεύει ώστε την επόμενη το πρωί να φύγουμε εύκολα για Μέτσοβο;
Σημειώστε ότι θα είναι Δευτέρα του Πάσχα οπόταν δεν ξέρω αν πρέπει να με ανησυχεί η κίνηση ή οι δρόμοι μέσα στη πόλη θα είναι ήσυχοι.