• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Διακοπες με παιδια Μονάχο

messinia3

Member
Καλησπέρα στην παρέα,

Για το 2025 ελέω black friday της aegean κλείσαμε 4 ημέρες στο Μόναχο.
Αρχικά λοιπόν ψάχνουμε ένα καλό ξενοδοχείο για να μείνουμε οικογενειακως.
2 ενήλικες και 2 παιδιά ηλικίας 12 και 9 ετών. Με μια γρήγορη ματιά μου άρεσε το novotel που είδα ότι είναι και κοντά στο κέντρο,αλλά θα προτιμούσα η διαμονή μας να μην υπερβεί τα 800 ευρώ για τα 4 βραδιά που θα μείνουμε.Δυστυχως δεν έβγαλαν κάποιο έξτρα promo αυτοί, αλλιώς θα είχα κλείσει ήδη αυτό.
Αν υπάρχουν προτάσεις για διαμονή θα χαρώ να τις δω,ψάχνοντας παράλληλα και ο ίδιος,καθώς δεν έχουμε ξαναπάει Μόναχο.
Επίσης έχω ρίξει μια ματιά στα αξιοθέατα,αλλά εννοείται θα χαρώ να διαβάσω και δικές σας προτάσεις που θα είναι και ευχάριστες για τα παιδιά.

fotast

Member
Καλησπέρα στην παρέα,

Για το 2025 ελέω black friday της aegean κλείσαμε 4 ημέρες στο Μόναχο.
Αρχικά λοιπόν ψάχνουμε ένα καλό ξενοδοχείο για να μείνουμε οικογενειακως.
2 ενήλικες και 2 παιδιά ηλικίας 12 και 9 ετών. Με μια γρήγορη ματιά μου άρεσε το novotel που είδα ότι είναι και κοντά στο κέντρο,αλλά θα προτιμούσα η διαμονή μας να μην υπερβεί τα 800 ευρώ για τα 4 βραδιά που θα μείνουμε.Δυστυχως δεν έβγαλαν κάποιο έξτρα promo αυτοί, αλλιώς θα είχα κλείσει ήδη αυτό.
Αν υπάρχουν προτάσεις για διαμονή θα χαρώ να τις δω,ψάχνοντας παράλληλα και ο ίδιος,καθώς δεν έχουμε ξαναπάει Μόναχο.
Επίσης έχω ρίξει μια ματιά στα αξιοθέατα,αλλά εννοείται θα χαρώ να διαβάσω και δικές σας προτάσεις που θα είναι και ευχάριστες για τα παιδιά.
Εννοείται ότι δεν χάνετε το Γερμανικό Μουσείο(Επιστήμης και Τεχνολογίας).

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.671
Μέλη
39.412
Νεότερο μέλος
Lena V

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom