Εχω παει στα μερη αυτα τελη ιουνιου κ οι θαλασσες τυπου βοιδοκοιλια κλπ ηταν παγωμενες...μη ξεχναμε οτι πιανουν προς ιονιο μεριαΔεν μου φαίνεται. Ό,τι λέει ο @Orfeasraf ισχύει παντού. Έχεις αντίθετη εμπειρία;
Εχω παει στα μερη αυτα τελη ιουνιου κ οι θαλασσες τυπου βοιδοκοιλια κλπ ηταν παγωμενες...μη ξεχναμε οτι πιανουν προς ιονιο μεριαΔεν μου φαίνεται. Ό,τι λέει ο @Orfeasraf ισχύει παντού. Έχεις αντίθετη εμπειρία;
Είναι μια ιδιότητα που έχει το νερό (πολύ μεγάλη θερμοχωρητικότητα) και που εξηγεί γιατί το νερό στη θάλασσα αργεί να ζεσταθεί μετά τον χειμώνα, αλλά και να κρυώσει μετά το καλοκαίρι, καθώς και άλλα φαινόμενα.Εχω παει στα μερη αυτα τελη ιουνιου κ οι θαλασσες τυπου βοιδοκοιλια κλπ ηταν παγωμενες...μη ξεχναμε οτι πιανουν προς ιονιο μερια
Τότε @crazyJohn πήγαινε να συναντήσεις τους κουζουλούς. Κατέβα Κρήτη!Παιδια σας ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις σας.
Η αληθεια ειναι οτι εμενα ενα χρονο στην Ροδο και το ξερω αρκετα καλα το νησι.
Επισης εχω παει για ενα τριημερακι Καλαματα και εχω μεινει με τις καλυτερες εντυπωσεις! φανταστικο μερος, πολυ καλο φαι, πολυ φιλοξενο, ζεστο επισης (βεβαια πηγα Αυγυστο - δευτερο μισο) αλλα δεν προλαβα να το χαρω καθοτι δεν μειναμε πολυ.
Σαντορινη μου θα ηταν η τελευταια μου επιλογη καθως ηταν παντα στα τοπ 5 της λιστας με τα 'υπερτιμημενα'. ΜΠΟΡΕΙ να κανω και λαθος, καθως την βλεπω να ξεπετιεται σαν επιλογη σε καθε λογης γωνια του ιντερνετ και βλεπω οτι και εδω ειναι αναμεσα στις 'πρωτες' επιλογες. Καποιος ειπε 'μιση τιμη' - η αληθεια ειναι οτι δεν το σκεφτηκα ετσι!
Αυτο το Costa Navarino βεβαια μου φαινεται επισης 'ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ' - ισως αποτελεσει τον τελικο προορισμο μας!
Και παλι σας ευχαριστω!
Χωρίς να μπορεί να προβλέψει κανένας την αστάθεια το καιρού, θα έλεγα παραθαλάσσιο με το όποιο ρίσκο. Όσες φορές έχω κάνει τριήμερα (αποκλειστικά νότια, Κρήτη κτλ) τέτοιες μέρες δε το μετάνιωσα, ήταν καλύτερα κι από καλοκαίρι μπορώ να σου πω.να κλείσω σε ορεινό προορισμό όπως Δημητσανα Βυτίνα λέτε η είναι πολύ νωρίς και να κοιτάξω κάποιον παραθαλάσσιο όπως η Μάνη;