Ostvarivanje
Member
Δηλαδή προτείνεις να μη μείνουμε κανένα βράδυ Ιεράπετρα; Εμείς λέγαμε για τρεις μέρες αλλά αν είναι έτσι ίσως μείνουμε 2 ώστε να πάμε και λίγο Μακρύ Γιαλό.Η Ιεράπετρα σαν πόλη είναι είναι για μερικές ώρες.
Σητεία πιστεύεις ότι καλά θα κάνουμε να μείνουμε;Όπως ασυναγώνιστο είναι το φαράγγι του Ρίχτη, πριν τη Σητεία.
Επειδή δεν πήγαμε πότε λέμε να πάμε τώρα να τα δούμε μιας και θα κατέβουμε στην Κρήτη.Τα Μάταλα είναι συμπαθητικά και έχουν και μερικές ωραίες παραλίες τριγύρω.
Το Ηράκλειο εμένα μου αρέσει πολύ. Η καλύτερη μου ήταν η βόλτα εκεί στον πεζόδρομο στα λιοντάρια μέχρι κάτω στο φρούριο που παρά πολύς κόσμος περπατούσε. Απλά αν μπορείς να με ενημερώσεις εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος αν οι Κουλες είναι πλέον επισκέψιμες.Όσον αφορά το Ηράκλειο, το θεωρώ συμπαθητικό. Το Νο1 αξιοθέατό της είναι το Αρχαιολογικό Μουσείο. Σαφώς ανώτερο από τη Κνωσσό κατά τη γνώμη μου.
Όσο για το αρχαιολογικό μουσείο Ηρακλείου τι να πω. Είμαι εκπαιδευτικός οπότε έχω ελευθέρας για τα μουσεία (αυτές τις μέρες περιμένω την ανανέωση της κάρτας μου) και παρότι δεν είμαι φανατικός με τα μουσεια, πήγα τρεις φορές για να δω όλα τα εκθέματα όπως εγώ ήθελα. Αλλα και η Κνωσός πολύ εντυπωσιακή αλλά με ενόχλησε που είχε πάρα πολύ κόσμο όταν πήγαμε. Πιστεύω ότι φέτος μάλλον θα ξαναπάμε και στα δύο. Την προηγούμενη φορα ήταν το 2014.
Ευχαριστώ πολύ. Ίσως να ήταν πολύ καλά να μεναμε προς Μάταλα ένα βράδυ. Ίσως πριν πάμε Ηράκλειο από Ιεράπετρα να πηγαίναμε και μετά να ανηφορίζαμε για Ηράκλειο. Εκεί στην περιοχή, πιο πόλη κίνηση για βράδυ τα Μάταλα έχουν ώστε να μείνουμε εκεί ;Μπορείτε να βάλετε μια διαμονή γύρω στα Μάταλα, Πιτσίδια, οπουδήποτε ώστε να τα δείτε όλα. Αγιοφάραγγο πηγαίνει ιχ χώμα-πετρα και κανένα τέταρτο περπάτημα στο φαράγγι μια ευθεία.