summerfunk
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Σητεια - Ανάφη
- Ταξίδι-Όνειρο
- οτιδήποτε έχει θάλασσα
Μήπως μπορείτε να δώσετε παραπάνω πληροφορίες για Ιθάκη??? Όπως που να μείνουμε, τι να δούμε, παραλίες, φαγητό?? Ευχαριστώ!
κι εσύ όμως να πεις τι θέλεις, μπάτζετ, ησυχία-κίνηση, αλλιώς θα γράφει ο καθένας ότι θέλει.Μήπως μπορείτε να δώσετε παραπάνω πληροφορίες για Ιθάκη???
PERANTZADA ART HOTEL, VATHY - ITHACA. TSIMARAS ART HOTELSπου να μείνουμε,
Μαριάνα: Ιθάκητι να δούμε, παραλίες,
Πολύφημος.φαγητό??
κι εσύ όμως να πεις τι θέλεις, μπάτζετ, ησυχία-κίνηση, αλλιώς θα γράφει ο καθένας ότι θέλει.
PERANTZADA ART HOTEL, VATHY - ITHACA. TSIMARAS ART HOTELS
Μαριάνα: Ιθάκη
Πολύφημος.
Μαριάνα: Ιθάκη
τότε ίσως αξίζει να κάνεις μία ερώτηση και εδω (η περαντζάδα προηγείται πάντα): Pilikas Villas - -Για ξενοδοχείο υπολογίζω μαξιμουμ 150/βραδιά.
τότε ίσως αξίζει να κάνεις μία ερώτηση και εδω (η περαντζάδα προηγείται πάντα): Pilikas Villas - -
και ποτό στο Century.
ο Θεός σε έστειλε!? και το έψαχνα για φέτος αλλά κάποιοι φίλοι μου είπαν για κάποια μέρη που πας μόνο με σκάφος. υπάρχει μυστικούλι για μέρος που μπορείς να το προσεγγίσεις εύκολα? ΘΕΛΩΩΩΩ!!!να μου στειλεις το mail σου για να σου δωσω prive πληροφοριες για free camping στην Ιθακη...
Ευχαριστώ πολύ papaki! Γιατί να μην επιτρέπεται;φιλε van halen επειδη δεν μπορω να σου στειλω pm δεν ξερω αν επιτρέπεται απο τους admin να μου στειλεις το mail σου για να σου δωσω prive πληροφοριες για free camping στην Ιθακη...