Πέρυσι ψάχναμε να πάμε λίγες μέρες διακοπές, αλλά θέλαμε να είναι και οικονομικές! Μετά από πολύ ψάξιμο, καταλήξαμε ότι δεν μπορούμε να βρούμε τίποτε πιο οικονομικό από αυτή την κρουαζιέρα. Ξεκινάει από Πειραιά, πάρα πολύ οργανωμένα. Νομίζω ότι φεύγαμε στις 12 το μεσημέρι, αλλά έπρεπε να είσαι πολύ πιο νωρίς, γιατί υπάρχουν διαδικασίες ανάλογες με αυτές των αεροδρομίων και των καζίνο (!!!). Οι βαλίτσες περνούν από έλεγχο και ανεβαίνουν στο πλοίο με διαδικασίες αεροδρομίου. Επίσης, σε βγάζουν φωτογραφία και σου δίνουν μία κάρτα με την οποία κινείσαι πάνω στο πλοίο για όλες τις αγορές σου. Κάθε μέρα κατεβαίνεις σε ένα διαφορετικό λιμάνι και μπορείς να αγοράσεις έξτρα εκδρομή για να γνωρίσεις το μέρος που κατέβηκες. Μέσα στο πλοίο έχει ντίσκο (θυμήθηκα τα νιάτα μου), καφέ σε προσιτές τιμές, εστιατόρια όπου τρως του σκασμού από μπουφέ (περιλαμβάνεται στην τιμή), θεάματα σε σκηνή και άλλα που δεν προλάβαμε να δούμε, γιατί πήραμε την κρουαζιέρα των 4 ημερών. Ο δικός μου φόβος ήταν ότι θα πάθω κλειστοφοβία στο δωμάτια, αλλά τελικά ήταν πολύ καλύτερα από αυτό που περίμενα για κρουαζιέρα. Εκεί στο φαγητό και τις εκδηλώσεις γνωρίζαμε συνέχεια κόσμο, κυρίως ηλικίες άνω των 40, αλλά υπήρχαν και κάποιοι μόνοι τους που γνωρίστηκαν τις πρώτες μέρες και μετά γύριζαν όλοι μαζί ή έκαναν παρέα και με άλλα ζευγάρια. Δεν ξέρω αν μπορώ να ανεβάσω το site της εταιρίας σε αυτό το φόρουμ. Αν πάντως βάλεις στο google κρουαζιέρες από Πειραιά για αιγαίο, θα σου βγάλει αυτή την εταιρία σίγουρα. Έχει 3ημερες, 4ήμερες και 7ήμερες, όπου ουσιαστικά είναι οι δύο πρώτες ενωμένες.θα μπορούσες να μου πεις περισσότερες λεπτομέριες για την κρουαζιερα από Πειραιά?