paefstra
Member
Ψηφιζω Ιο, για τις παραλιαρες και τη μοναδικη ευκαιρια να ειναι απαλλαγμενη απο μεθυσμενα βρετανοπουλα. Και καραβακι για Σικινο.
Καμία δραστηριότητα ,μονο βολτες και ξεκουραση θελω!Χωρίς μεταφορικό, βουνό και κοντά; λίγο δύσκολο. Βέβαια το κοντά είναι σχετικό. Επίσης τι ακριβώς ψάχνεις από δραστηριότητες; Κανένα Μέτσοβο; Πήλιο; ελάτη Τρικάλων; Άγιο Αθανάσιο Πέλλας; νυμφαιο Φλώρινας;
Διάλεξε κάτι από τα παραπάνωΚαμία δραστηριότητα ,μονο βολτες και ξεκουραση θελω!
Ευχαριστω για την αμεση απαντηση. Την Σεριφο την εχω ακουσει κι εγω, απλα νιωθω οτι θα ξεφυγω στο μπατζετ, δεδομενου οτι θα παω και 3 μερες με φιλο σε αλλο νησι. Θελω βεβαια πολυ να παω εχω ακουσει οτι ειναι ωραιο νησι. Τωρα για το Αγκιστρι, δυστυχως δεν εχω επαφη με το καμπινγκ, θελω να κανω αλλα δεν εχω ουτε τον απαραιτητο εξοπλισμο. Γουσταρω να περπατησω, να κανω καμια διαδρομη για τις παραλιες κλπ, αλλα μαλλον σε καποιο δωματιο θα μεινω. Δεν αξιζει σε ξενοδοχειο ε; Επιπλεον, Οι παραλιες αυτες ειναι προσβασιμες με περπατημα; διοτι δεν νομιζω , αν και εχω αυτοκινητο, να αξιζει να το παρω για ενα τοσο μικρο νησακι αν οι αποστασεις ειναι περπατησιμες. Αλλωστε θελω να το ζησω λιγο ετσι backpack κλπ ειδικα αν παω Αγκιστρι.Αν και έχω να πάω από το 2012, το Αγκίστρι δεν μου ακούγεται καθολου κακη σκέψη, δεδομένου ότι ζητάς κάτι κοντινό και για λίγες ημέρες. Παραλία Δραγονερα, αλλά και η γυμνιστών Χαλικιαδα νομιζω θα σε καλύψουν πιστεύω. Και εάν για κάποιο λόγο ξενερώσεις, πεταγεσαι και μια Αίγινα. Οι κοντινές Κυκλάδες (Π.χ Ανδρος, Τζια) είναι κάπως πιο "ζευγαροειδεις" και "οικογενειακες". Μια συμπαθητική περίπτωση ίσως να ήταν και η Σέριφος που έχει camping (ειδικά αν μπορείς να το κάνεις τετραήμερο)
Η Δραγονερα είναι προσβάσιμη με ποδήλατο αν θέλεις, αλλά υπάρχει και λεωφορείο. Εάν μάλιστα μείνεις στους Μύλους και όχι στη Σκάλα είναι προσβάσιμη και με τα πόδια. Η Χαλικιαδα πάλι είναι προσβάσιμη με τα πόδια από τη Σκάλα. Γενικά το νησί περπατιεται, ενώ υπάρχει και δημοτικό λεωφορείο. Πολλές επιλογές διαμονής σε Σκάλα και Μύλους. Στη Δραγονερα είδα τότε και free camping στην παραλία (έπαιζε και ωραία μουσική θυμάμαι το beach bar)Ευχαριστω για την αμεση απαντηση. Την Σεριφο την εχω ακουσει κι εγω, απλα νιωθω οτι θα ξεφυγω στο μπατζετ, δεδομενου οτι θα παω και 3 μερες με φιλο σε αλλο νησι. Θελω βεβαια πολυ να παω εχω ακουσει οτι ειναι ωραιο νησι. Τωρα για το Αγκιστρι, δυστυχως δεν εχω επαφη με το καμπινγκ, θελω να κανω αλλα δεν εχω ουτε τον απαραιτητο εξοπλισμο. Γουσταρω να περπατησω, να κανω καμια διαδρομη για τις παραλιες κλπ, αλλα μαλλον σε καποιο δωματιο θα μεινω. Δεν αξιζει σε ξενοδοχειο ε; Επιπλεον, Οι παραλιες αυτες ειναι προσβασιμες με περπατημα; διοτι δεν νομιζω , αν και εχω αυτοκινητο, να αξιζει να το παρω για ενα τοσο μικρο νησακι αν οι αποστασεις ειναι περπατησιμες. Αλλωστε θελω να το ζησω λιγο ετσι backpack κλπ ειδικα αν παω Αγκιστρι.
[/QUOTE/