• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Διακοπές με την κοπέλα μου

Pagkratis

New Member
γεια σε ολους, ειμαι καινουριος σε αυτο το forum και δεν ξερω αν ηρθα στο καταλληλο μερος. Για να μην πολυλογω θελω να σας ρωτησω τροπους για να παω διακοπες με την κοπελα μου,ειμαι 17 χρονων οποτε δεν μπορω να κλεισω ξενοδοχειο και τα σχετικα,ετσι θελω να μου πειτα καμια ενδιαφερουσα ιδεα για να παω διακοπες (στην Ελλαδα,σε καποιο νησι) και καποιες λυσεις για την διαμονη! ευχαριστω πολυ, αν επελεξα λαθος forum ενημερωστε με να ψαξω αλλου!

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Μια καλη λυση ειναι να βρεις κοπελα μεγαλυτερη απο σενα. Τωρα αν ηδη υπαρχει (οπως καταλαβαινω) και ειναι κατω των 18 και εκεινη ή θα σας το κανουν κρατηση οι γονεις σας ή ψαξτε για καταλυμα που δεν τους πειραζει αν ειστε 17 ή πειτε ψεματα για την ηλικια σας. Δεν ειναι πια και τοσο τραγικο το προβλημα σας. Λυσεις υπαρχουν πολλες.

Ειμαι κι εγω 17 και κοιταμε με το αγορι μου για καποιο καμπινγκ..εαν σας αρεσει σαν ιδεα μπορειται να πατε σε καποιο με μικρο κοστος και να περασετε σουπερ..Βεβαια υπαρχει και το ελευθερο καμπινγκ που δεν επιτρεπεται δυστυχως στη χωρα μας,αλλα μπορεις να το χεις κι αυτο στο μυαλο σου(αν θες ριψοκινδυνες καταστασεις):bleh:!!!!οπως και να χει να περασετε τελεια...:clap:

chrys_s

Member
Επόμενο Ταξίδι
Άγνωστο
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Καλησπέρα! Παιδιά τσεκάρετε το camping Αγία Άννα στη βόρεια Εύβοια. Έχω ακούσει τα καλύτερα και γίνεται πανικός από κόσμο. Επίσης αν σας ενδιαφέρει έχει και στην Ίο ωραίο camping (farout) και νομίζω ότι είναι ό,τι πρέπει για την ηλικία σας! Να περάσετε καλά ό,τι κι αν κάνετε!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.794
Μέλη
39.521
Νεότερο μέλος
charis75

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom