soudianos
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Βερακρούζ
απ ότι κατάλαβα δεν πήγες στο μοναστήρι του Πρέβελη με το μοναδικό μουσείο
Γιατί με πικραίνεις τώρα... "μοναδικό μουσείο" και δεν το είδα ;απ ότι κατάλαβα δεν πήγες στο μοναστήρι του Πρέβελη με το μοναδικό μουσείο
....και όμως με την βοήθεια των οδηγιών που έδωσες εσύ σε κάποιον άλλον τις ανέβασα . ThanksKλεοπάτρα μου τώρα είδα το μήνυμά σου.. Αλλά απότι βλέπω δε χρειάζεσαι πια βοήθεια, τις ανέβασες τις φώτος και είναι όλες υπέροχες! Μπράβο!
Μου έχει λείψει η Κρήτη.. Η Πρέβελη είναι όντως φανταστική..
Σίγουρα θα ξαναρθουμε όχι μόνο γιατί εχεται ένα υπέροχο νησί αλλά γιατί είστε και πολλοί ωραίοι άνθρωποι έχω παει σε πολλά μέρη στην Ελλάδα και στο εξωτερικό αλλά τέτοια φιλοξενία πουθενά (η για να είμαι ειλικρινείς μόνο στην Τουρκία )... Οι μαγαζάτορες δεν σε έβλεπαν μόνο σαν πορτοφόλι αλλά σαν άνθρωπο με διάθεση να σου μιλήσουν, να σε βοηθήσουν να σε πληροφορησουν, να σε ακούσουν βρε αδελφέ. Έπιαναν κουβέντα μαζί μας με πολύ καλή διάθεση και όχι μόνο όπως σε αλλά μέρη για να ακουσουν την παραγγελία μας !!! Μπράβο σας που παραμενεται άνθρωποι και όχι επαγγελματικές μηχανέςΧαίρομαι που περάσατε καλά στα μέρη μας..... Είδα οτι πήγατε παντού.
Να μας ξανάρθετε....
..Σίγουρα θα ξαναρθουμε όχι μόνο γιατί εχεται ένα υπέροχο νησί αλλά γιατί είστε και πολλοί ωραίοι άνθρωποι έχω παει σε πολλά μέρη στην Ελλάδα και στο εξωτερικό αλλά τέτοια φιλοξενία πουθενά (η για να είμαι ειλικρινείς μόνο στην Τουρκία )... Οι μαγαζάτορες δεν σε έβλεπαν μόνο σαν πορτοφόλι αλλά σαν άνθρωπο με διάθεση να σου μιλήσουν, να σε βοηθήσουν να σε πληροφορησουν, να σε ακούσουν βρε αδελφέ. Έπιαναν κουβέντα μαζί μας με πολύ καλή διάθεση και όχι μόνο όπως σε αλλά μέρη για να ακουσουν την παραγγελία μας !!! Μπράβο σας που παραμενεται άνθρωποι και όχι επαγγελματικές μηχανές
.Θα ηθελα και εγω λιγη βοηθεια για Κρητη!!!Ειδικα απο ντοπιους !!Που να μεινουμε για να μην μας φανε οι δρομοι?θελουμε ωραιες παραλιες ,γνησιο κρητικο φαγητο....Τα φωτα σας παρακαλω..