XRISTOS71
Member
Αγαπητή etoile
πρώτα πρέπει να ηρεμήσεις και να προσπαθείς να μην σε ''τρελαίνει ''
το άγχος της εγκυμοσύνης.
Ουτε γυναικολόγος είμαι ούτε εχω γεννήσει ο ίδιος παιδιά ,είμαι όμως πατέρας και σύζυγος μητέρας 2 παιδιών ,άρα τα έχουμε περάσει μαζί με την γυναίκα μου τέτοια θέματα .
Είσαι 4 μηνών μόνο σκέψου ότι έχεις μπροστάσου με το καλό άλλο τόσο και παραπάνω .Οταν θα είσαι στον 8ο τί θα κάνεις ????
Ηρεμία και πάλι Ηρεμία .
Εφόσον Ιατρικά έχεις το ΟΚ απο τον γιατρό σου μπορείς να πάς όπου θές .
Προτάσεις σου έγιναν ηδη πολλές και θα μπορούσαμε να γραφουμε όλοι για μέρες .
Ολα θα πάνε μια χαρά ,να πάς τις διακοπές σου οπουδήποτε και οταν με το καλό θα είσαι μανούλα θα τα θυμάσαι και θα γελάς .
Να σκεφτείς οτι στο 2ο παιδί ήταν 6μηνών και είμασταν στην Σύρο διακοπές και το βράδυ πρίν γεννήσει τρώγαμε παγαωτό στην Γλυφάδα
Να είσαι αισιόδοξη !!!!!!!!!!!!!
πρώτα πρέπει να ηρεμήσεις και να προσπαθείς να μην σε ''τρελαίνει ''
το άγχος της εγκυμοσύνης.
Ουτε γυναικολόγος είμαι ούτε εχω γεννήσει ο ίδιος παιδιά ,είμαι όμως πατέρας και σύζυγος μητέρας 2 παιδιών ,άρα τα έχουμε περάσει μαζί με την γυναίκα μου τέτοια θέματα .
Είσαι 4 μηνών μόνο σκέψου ότι έχεις μπροστάσου με το καλό άλλο τόσο και παραπάνω .Οταν θα είσαι στον 8ο τί θα κάνεις ????
Ηρεμία και πάλι Ηρεμία .
Εφόσον Ιατρικά έχεις το ΟΚ απο τον γιατρό σου μπορείς να πάς όπου θές .
Προτάσεις σου έγιναν ηδη πολλές και θα μπορούσαμε να γραφουμε όλοι για μέρες .
Ολα θα πάνε μια χαρά ,να πάς τις διακοπές σου οπουδήποτε και οταν με το καλό θα είσαι μανούλα θα τα θυμάσαι και θα γελάς .
Να σκεφτείς οτι στο 2ο παιδί ήταν 6μηνών και είμασταν στην Σύρο διακοπές και το βράδυ πρίν γεννήσει τρώγαμε παγαωτό στην Γλυφάδα
Να είσαι αισιόδοξη !!!!!!!!!!!!!