• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γενικά Διακοπές για ζευγάρι...

lia7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελπίζω Βερολίνο!
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Τα Κύθηρα νομίζω ότι είναι ένα νησί για μεγαλύτερες ηλικίες και οι αποστάσεις μακρυνές και κουραστικές για μηχανάκι.
Την Αμοργό ή τη λατρεύεις ή την βαριέσαι (εγώ ανήκω σε αυτούς που την λάτρεψαν). Αλλά σε αυτή την ηλικία μόνο Αιγιάλη.
Ένα νησάκι ακόμα που έχει λίγο από όλα, και όλα στα πόδια σου είναι η Αστυπάλαια. Και ωραία παραλία και 3-4 μπαράκια και καλό φαγητό. Και από τιμές, μια χαρά.

Last edited by a moderator:

achisAK

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ποιος ξερει...??
Nα σου πω.. Ανδρο πηγαμε περυσι.. μακρυα ζωη =0 ομως ωραιες παραλιες
σκιαθος προπερσι = φανταστικα ολα.

ναξος σε σχςση με παρο καμια σχεση.

οσο για την αμοργο δεν νομιζω να εχει και τοσο νυχτερινη ζωη που λετε.

τωρα για την ιο. τα παιδια λενε οτι ειναι ζευγαρι ΙΟΣ= μπακουροκατασταση και τετοια. οποτε για ζευγαρι δεν κανει..

για σεριφο δεν ξερω αλλα με ''ψηνεται'' υπαρχει και η σιφνος βεβαια που ακουω καλα πραγματα.

rozgou

Member
Σας ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες αλλα είμαστε ακόμη μπερδεμένοι.. Μάς άρεσαν πολύ τα κύθηρα από φώτο που είδαμε αλλά ακούσαμε από πολλούς πως δεν κάνει για την ηλικία μας.. Πάρο δεν πάμε με τίποτα... Είναι οι πρώτες διακοπές των παιδιών που τελείωσαν το σχολείο και θα γινεται χαμός... Νάξο δεν έχω ακούσει και καλά λόγια (κυρίως για ζωή και τιμές) Αυτά μου έμειναν που προτείνατε οι περισσότεροι.. Όσο για την Αμοργό με μπερδέψατε :p

manelaki

Member
Οπου και να πας ωραια θα περασεις. Εγω παλι για τα Κυθηρα εχω ακουσει οτι εχει ωραια μαγαζακια για ποτο.

danev

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αυστρια-Τσεχια-Σλοβακια.
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΚΑ ΦΙΟΡΔ
Ακριβά! :(

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
Τί λέτε για τις Σπέτσες;;;
οι σπετσες ειναι καλη ιδεα!!
το νησι εχει μια χαρα παραλιες, ωραια εστιατορια και δυνατη νυχτερινη ζωη (ειδικα αν μιλαμε για αυγουστο)!αυτοκινητο δεν θα σας χρειαστει!
το μονο προβλημα ειναι οι τιμες..δηλ μην πιστεψετε οτι θα σας στοιχισει λιγοτερο απο ενα κυκλαδονησι!!

αν καταληξετε τελικα σε σπετσες και μπορω να βοηθησω σε κατι πειτε μου!

rozgou

Member
Βασικά λέμε για 15 Ιουλίου... δηλ πόσο ακριβά;;; Φοιτητές είμαστε δεν έχουμε και περιουσίες :p

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
Βασικά λέμε για 15 Ιουλίου... δηλ πόσο ακριβά;;; Φοιτητές είμαστε δεν έχουμε και περιουσίες :p
κοιτα, οπως σιγουρα θα ξερεις, ολα ειναι σχετικα..
για φαγητο και ποτο αν θες μπορεις να την βγαλεις και φθηνα..
αλλα πχ το νησι εχει και καποια πολυ καλα εστιατορια που ομως τσιμπανε πολυ..αν δεν σε καιει να πας σε αυτα, μια χαρα θα την βγαλετε..
διαβασε αυτα που χω γραψει εδω και ο,τι παραπανω θες ρωτα με..

http://www.travelstories.gr/%F4%E1%...EC%E9%EA%F1%DD%F2-%F3%F4%EF-%EC%DC%F4%E9.html

summerfunk

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σητεια - Ανάφη
Ταξίδι-Όνειρο
οτιδήποτε έχει θάλασσα
Παιδια !!!!!!! Εικοσι χρονων ειστε !!!!!! :clap:
Μπειτε στο καράβι και οπου σας βγαλει............ Οπου και ναναι, ωραια θα περάσετε !
Αμα εισαι 20..... τι σημασια έχει πως το λενε το νησι? :bleh:

η πιο σωστή πρόταση!!!!!!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.622
Μέλη
39.361
Νεότερο μέλος