• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Διακοπές Σεπτέμβρης

mary07

New Member
Χαίρετε,

Προτείνετε μου νησάκι Αιγαίου για διακοπές τον Σεπτέμβρη. Εχω ακουσει οτι σε μερικα νησια λόγω ανέμων κτλ. ο Σεπτέμβρης δεν ειναι καταλληλος. Νησί όμως που να είναι?

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Ο "ακατάλληλος" μήνας για διακοπές σε νησάκι του Αιγαίου λόγω αέρα (μελτέμια), είναι ο Αύγουστος. Ο Σεπτέμβριος συνήθως δεν παρουσιάζει ιδιαίτερα προβλήματα.
Τα "προβλήματα" του Σεπτεμβρίου είναι στα μικρά νησιά για άλλους λόγους.
πχ. μείωση της τουριστικής κίνησης, κλείσιμο αρκετών μαγαζιών, μείωση δρομολογίων κλπ.

Άρα για Σεπτέμβριο μπορείς ανάλογα με τα γούστα σου, να προτιμήσεις ένα υψηλής ή μέτριας τουριστικής κίνησης νησί και όλα θα είναι μια χαρά.

Σεπτέμβρη είναι και τα γενέθλια μου και θα ήθελα να κάνω έτσι ένα δώρο στον εαυτό μου..Αν είμαστε καλά από το Θεό...
Άκουσα για ρόδο ότι θα ναι ωραία.τι λέει?

canf

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ολλανδία
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Ισπανίας
Τελικά θα πάμε Πάρο... Να μείνουμε νάουσα όμως η λιμάνι?

η ναουσα ειναι πολυ πιο γραφικη και ομορφη

στη παροικια γινεται ο χαμος, υπαρχει μεγαλη βαβουρα και λιγοτερα ομορφα σημεια.παρ ολα αυτα, εχω περασει 2 καλοκαιρια εκει και δεν απογοητευτηκα.

απο τις 2 επιλογες θα επελγα ναουσα ομως.αρχοντικη και πιο...εκλεπτυσμενη...

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
mary07 το θεμα Ναουσα ή Παροικιά έχει ξανασυζητηθεί εκτενώς
http://www.travelstories.gr/%ED%E7%...EF%F5%F3%E1-%DE-%F0%E1%F1%EF%E9%EA%E9%E1.html
http://www.travelstories.gr/%ED%E7%...ED%F9-%F3%F4%E7-%F0%E1%F1%EF%E9%EA%E9%E1.html

Χρίστο
η Ρόδος είναι μια χαρά επιλογή, αρκει να έχεις κάποιες μέρες στη διάθεση σου να τη γυρίσεις.
Τον Σεπτέμβρη ειδικά δεν είναι και πηκτρα στον κόσμο και είναι ακόμη καλύτερη.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom