zampeiros22
Member
Καλημέρα!!!Μένουμε έξω από Λαμία οπότε η Κάρυστος είναι μακριά για εμάς.. Κοιτούσα για Πευκί. Μήπως ξέρει κανείς να μας πει αν αξίζει??Η' και κάποιο άλλο μέρος?
καλημέρα, εγώ απάντησα και στα 2 άτομα & μετά είδα το θέμα με το πλοίοΑφου λεει δε θελουν πλοιο. Ντε και καλα να τους στειλουμε σε νησι...
για ρίξε μια ματιά για Στούπα - Καρδαμύλη και Σύβοτα!Γενικά, άλλα μέρη για διακοπές οικογενειακά; (4 και 7 ετών). Ας είναι και μακριά οπουδήποτε, αρκεί να 'χεις τη θάλασσα κοντά. Ας είναι και κάποιο οργανωμένο κάμπινγκ
Ναι τα έχω υπόψη μου κι αυτά, απλώς έλεγα μήπως βρω κάτι καλύτερο. Ευχαριστώ πάντως...
Άρχισα να σχεδιάζω τις καλοκαιρινές μας διακοπές και έγινα μέλος για να ανακαλύψω τα μαγικά tips των εμπειρων.
Θέλουμε να πάμε για πρώτη φορά διακοπές με άλλη μια οικογένεια και ψάχνουμε μέρος και κατάλυμμα που να καλύπτει τις ανάγκες όλων μας..Δλδ παραλίες για παιδιά σε πολύ κοντινή απόσταση ,διαμερισματα ανεξάρτητα ώστε να μπορούμε να έχουμε και ξεχωριστό πρόγραμμα αν χρειαστεί και να μην είναι πάρα πολύ μακριά από Αθήνα. Αυτά τα λίγα ζητάμε