• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ηνωμένο Βασίλειο Διαθέσιμα 2 εισιτηρίων για Λονδίνο απο Αθήνα

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

evi01

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Η γη ολάκερη!
t αξιζει να παω μονη μου?παιζει περιπτωση να μεινω σε μια φιλη μου για να μην μεινω μονη μου απλα εκεινη σπουδαζει εκει και δεν θα εχει χρονο για τις δικες μου εξορμησεις....

Πήγαινε ακόμα και μόνη σου, θα περάσεις τέλεια. :clap::clap:

katsapleouras

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σέρρας
Ταξίδι-Όνειρο
Με καλή παρέα:παντού
Ρε κοπελια η ζωη ειναι μικρη.Μην αναβαλεις για μετα η και ποτέ κατι που μπορεις να κανεις τωρα.GO!!!!!!

ioanna balla

Member
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
πήγαινε penny....μην κολλάς....θα περασεις τέλεια...θα γυρνάς όλη μέρα και το βραδακι θα βγαινεις με την φίλη σου..οσο μπορει βεβαια και αυτή...
ειχα παει βρυξελλες περισυ σε μια ξαδέρφη μου...ενταξει η κοπελλα δουλευε..την εβλεπα το βραδακι ...αλλα εκανα τις βολτες μου..ηπια μονη μου καφε...πηγα για πρωινο...για μεσημεριανο...αν και δεν ειμαι μοναχικος τυπος..τρελλαινομαι για παρεα και τζερτζελο..τα βρηκα με τον εαυτο μου και περασαμε τελεια...δεν βαρεθηκα στιγμή..
εχω γυρισει και το λονδινο μονη μου 2 φορες....φυγε μην καθεσε...δειξε την δυναμή σου!!!

depy!!!

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μαλαισία - Βόρνεο
Ταξίδι-Όνειρο
Με βανάκι στη Νορβηγία
Μην το σκέφτεσαι καθόλου. Κι εγώ τον Απρίλη θα πάω μόνη μου και το περιμένω πως και πως. Μπορείς να κάνεις αυτό ακριβώς που θέλεις, να πας όπου θέλεις, να δεις ότι θέλεις, να περπατήσεις όοοοσο θέλεις. Θα περάσεις τέλεια!!!

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
ειχα παει βρυξελλες περισυ σε μια ξαδέρφη μου...ενταξει η κοπελλα δουλευε..την εβλεπα το βραδακι ...αλλα εκανα τις βολτες μου..ηπια μονη μου καφε...πηγα για πρωινο...για μεσημεριανο...αν και δεν ειμαι μοναχικος τυπος..τρελλαινομαι για παρεα και τζερτζελο..τα βρηκα με τον εαυτο μου και περασαμε τελεια...δεν βαρεθηκα στιγμή...
Λοιπον Ιωαννα, αυτο θα το γραψεις ιστορια και θα 'χεις μεσα και τις συνομιλιες με τον εαυτο σου...

m-stam

Member
Επόμενο Ταξίδι
ακόμη τίποτα...
Ταξίδι-Όνειρο
Τα πάντα όλα...
Ενταξει μια χαρα ειναι η τιμη... τωρα μενει να βρεθει καποιος που θελει να παει εκεινες τις μερες.
tripakia γιατί δε συνοδεύεις εσύ την κοπέλα ως λονδινολόγος ??:haha:

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Λες; Μπα μωρε μολις γυρισω θα πρεπει να ετοιμαζομαι να ξαναφυγω...

nena

Member
Ταξίδι-Όνειρο
greenland-φεροε-svalbard
Α θα σε μαλώσω!Τέτοια ευκαιρία δεν χάνεται ειδικά αν φιλοξενηθείς!;)
Λονδίνο είναι αυτό, η φιλικότερη πόλη στον κόσμο, θα περάσεις μούρλια!
Είναι κ η λίρα σε καλούτσικη φάση.
Μια συμβουλή...mind the gap :D

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Aντε αφού στο λένε όλοι, πήγαινε μόνη σου, μια χαρά θα περάσεις, να ηρεμήσουμε και εμείς.

kabamarou

Member
Αν είχα φιλοξενία και εγώ θα πήγαινα έστω και μόνος μου.
Αν ξέρεις ότι υπάρχει ένα σπίτι όπου βρίσκεται ένας δικός σου άνθρωπος και μπορείς να μηλίσεις έστω και μια ώρα μαζί του την ημέρα(και να τον συμβουλευτείς ίσως από το τηλέφωνο) τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά από το να πας εντελώς μόνος σε ένα ξενοδοχείο.

Μια φορά τον χρόνο περίπου κατεβαίνω στην Αθήνα εντελώς μόνος αλλά κάνω από πριν ένα πρόγραμμα πολύ γεμάτο για να δω κάποια μέρη και δεν βαριέμαι καθόλου.Το αντίθετο.

Άσε που όταν είσαι μόνος επισκέπτεσαι ότι θέλεις για όση ώρα θέλεις πράγμα που αποκλείεται να γίνει με άλλο άτομο.
Παλιότερα που υπήρχε μια τέτοια ευκαιρία δεν την εκμεταλλεύτηκα και δυστυχώς δεν μπορώ να γυρίσω τον χρόνο πίσω.
Κάνε ένα γεμάτο πρόγραμμα για να δεις πολλά μέρη και δεν νομίζω να βαρεθείς.
Απλά ψάξτην αν έχει κάποια επικίνδυνα μέρη για να μην περάσεις από εκεί μόνη.

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία

penny21

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ίσως Αγγλία.....
Ταξίδι-Όνειρο
Αμερική και Κίνα
Η αλήθεια ειναι οτι αν και τρελαινομαι για ταξίδια πιστευω πως αν παω μονη μου θα με πιασει καταθλιψη!!!Δεν μπορω να με φανταστω 5 μερες να γυρναω σε ενα μερος που δεν ξερω μονη μου οσο τελεια κ αν ειναι!!!! ευχαριστω παντως ολους σας για την ενθαρρυνση!!!:p

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh