Ιταλία Διαδρομή από Ανκόνα Βενετία?

kalli2018

New Member
Μηνύματα
3
Likes
0
γεια σας! ευχαριστώ για την υποδοχή!

σχεδιάζω ταξίδι με αυτοκίνητο από ανκόνα αρχικά για βενετία, που είναι η διαδρομή που με απασχολεί αυτή τη στιγμή (στη συνέχεια, ανεβαίνω αυστρία, σάλτσμπουργκ).

Θα ήθελα τη βοήθειά σας, σε ό,τι αφορά τη διαδρομή ανκόνα - βενετία. το google μου προτείνει μέσω μπολώνια, υποθέτω επειδή είναι autostrada. φαίνεται όμως μάλλον βαρετή διαδρομή. γνωρίζει /έχει κάνει κάποιος/-α τη διαδρομή μέσω ραβένας; μήπως θα έχει πολλή κίνηση, γι'αυτό δεν την προτείνει το google?

EYXAΡΙΣΤΩ!
 

pettakos

Member
Μηνύματα
47
Likes
19
να υποθεσω για τωρα το καλοκαιρι Ιουλιο-Αυγουστο. Αν και εξαρταται εν πολλοις απο την ημερα, να μην ειναι Σαββατοκυριακο, γενικα απεφυγε την παραλια, αρα Bologna-Ferrara-Padova. Το εκανα αυτο με το Superfast το 93 βγαινοντας Ancona 1:30 το μεσημερι 2 στη Α14, και λεω ας παω στη Βενετια απο την παραλια. Εφτυσα αιμα. Καθε 5 χιλιομετρα φαναρι, παντοφλα, κεφτεδακι, πεζοι διασχιζουν το δρομο για πλατσουρισμα. Περναει μεσα απο ολα τα τουριστικα θερετρα (κατ' ευφημισμό). Αποτελεσμα, 11 και δεκα παρκαρα στην autorimessa στη Βενετια. Εκτοτε μονο Autostrada.
 

kalli2018

New Member
Μηνύματα
3
Likes
0
ουχ! οκ! got the message! ευχαριστώ πολύ! ναι, κι εμείς ανκόνα φτάνουμε στις 14.00 το μεσημέρι, τώρα το άλλο σάββατο! ακυρώθηκε το φέρυ που θα μας έβγαζε κατευθείαν βενετία :(
τέλος πάντων. εύχομαι τουλάχιστον να μην έχει κίνηση στην autostrada και να φτάσω σε κανένα τρίωρο βενετία..

την επομένη φεύγουμε από βενετία για σάλτσμπουργκ μέσω vielach. κάτι που θα έπρεπε ίσως να προσέξω; ξέρετε πόσες ώρες περίπου θα μου πάρει; έχει πολλά τούνελ η διαδρομή;;
 

pettakos

Member
Μηνύματα
47
Likes
19
Οχι ιδιαιτερα, μετα το Udine, Tarvisio η διαδρομη παει πλαι στους δολομιτες, το τοπιο αλλαζει προς την Αυστρια στο Villach, κοινως πρασινο. Ευχαριστη θα ελεγα. Μια φορα την εχω κανει προς Salzburg κι αλλη μια ανατολικοτερα προς Semmering, Vienna. Καλα να περασετε.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.535
Μηνύματα
899.481
Μέλη
39.254
Νεότερο μέλος
DimiKl

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom