Βασιλική Λαγού
Member
Καλησπέρα. Έχω κανονίσει την επόμενη εβδομάδα ταξίδι στη Βαρκελώνη. Με όλα αυτά που γίνονται μήπως είναι κάποιος εκεί τώρα να μου πει τί γίνεται?
Ρώτα τον @panpan αλλά με φίλη μου μένει εκεί σήμερα κι εργάζεται στον τουρισμό που μίλησα, μου είπε πως λόγω απεργιών, καταλήψεων και ξύλου δεν μπόρεσε ούτε να πάει να παραλάβει τους πελάτες της. Βέβαια μια εβδομάδα είναι μεγάλο διάστημα, θα πρέπει κάπως να έχει ομαλοποιηθει το πράγμα.Καλησπέρα. Έχω κανονίσει την επόμενη εβδομάδα ταξίδι στη Βαρκελώνη. Με όλα αυτά που γίνονται μήπως είναι κάποιος εκεί τώρα να μου πει τί γίνεται?
Ευχαριστώ πολύ.Ρώτα τον @panpan αλλά με φίλη μου μένει εκεί σήμερα κι εργάζεται στον τουρισμό που μίλησα, μου είπε πως λόγω απεργιών, καταλήψεων και ξύλου δεν μπόρεσε ούτε να πάει να παραλάβει τους πελάτες της. Βέβαια μια εβδομάδα είναι μεγάλο διάστημα, θα πρέπει κάπως να έχει ομαλοποιηθει το πράγμα.
Εκτός από την Χιρόνα τι άλλο έχει εκεί γύρω για να επισκεφτεί κανείς και να καλύψει 4-5 ημέρες σε περίπτωση που δεν ηρεμήσουν τα πράγματα?Σήμερα είναι περίεργα ήσυχα.Θα δούμε.