• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Διαγωνισμός Radisson με δώρο 8ήμερη διαμονή

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Διαλέξτε το αγαπημένο σας ξενοδοχείο απ΄τη λίστα του διαγωνισμού, απαντήστε σε δύο ερωτήσεις και μπείτε στην κλήρωση για μια οχταήμερη διαμονή στο ξενοδοχείο της επιλογής σας για δύο άτομα με πρωινό.

Η διανομή πρέπει να πραγματοποιηθεί μέχρι τέλος του χρόνου σε επτά συνεχόμενες βραδιές και δεν περιλαμβάνει άλλα έξοδα όπως μεταφορές και φαγητό τα οποία επιβαρύνουν το συμμετέχοντα.

Choose the style that is you…and win a design holiday for two.

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Με βάση την πολύ ακριβή διαμονή σε κεντρικά ξενοδοχεία, διάλεξα το Radisson Blu Le Dokhan's στο Παρίσι.

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Και εγώ το ίδιο και με το ίδιο σκεπτικό.
Αμφιταλαντεύτηκα και μεταξύ Οσλο, Πετρουπολη και Στοκχόλμη, αλλά παραείναι βόρεια και μετά το καλοκαίρι θα αρχίσει να χαλάει ο καιρός οπότε προτίμησα μια σταθερή αξία!

giannoula

Member
Επόμενο Ταξίδι
who knows???
εγώ πάλι διάλεξα Κοπεγχάγη μπας και κατορθώσω να γυρίσω κάποια στιγμή αυτά τα μέρη...

Carmen

Member
Επόμενο Ταξίδι
ακόμα το ψάχνουμε!
Ταξίδι-Όνειρο
Θέλω να πάω παντού!
Εγώ επέλεξα Ισλανδία. Είναι ένα ταξίδι που θέλω να κάνω πολύ. Αν καταφέρουμε λοιπόν και γλιτώσουμε την διαμονή θα είναι καλά.

harilander

Member
Επόμενο Ταξίδι
βλέπουμε...
Ταξίδι-Όνειρο
χώρα του ποτέ
εγω το άφησα στην τύχη να αποφασίσει.Εκλεισα τα μάτια,κουνησα το ποντίκι και πατησα τυχαία.Βγήκε στο Fleesensee στην Γερμανία.
ευκαιρία να μάθω γκόλφ!:D

manelaki

Member
Μ'αρεσει που επιλεγουμε ολοι με καποιο κριτηριο και πιστευουμε λιγακι στη τυχη μας.
Να πω την αληθεια και εγω κατι μακρινο ηθελα να επιλεξω αλλα σκεφτηκα πως για να παω πρεπει να πληρωσω και τα αεροπορικα κι ετσι επελεξα αυτο που μου αρεσε περισσοτερο απ'αυτα με τα λιγοτερο τσιμπημενα εισητηρια. Καλη μας τυχη!

aggeliki_17

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μαροκο?
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϊλάνδη!
Κωσταντινουπολη διαλεξα κι εγω.. Αν και θα προτιμουσα Κοπεγχαγη αλλα λογω της τιμης των αεροπορικων προτιμησα Κωσταντινουπολη που ειναι διπλα.. (λες και θα κερδισω.. αλλα λεμε τωρα.. η ελπιδα πεθαινει τελευταια..)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom