Μα πραγματικά...αυτός ο άνθρωπος μια φορά spinned his globe? Φαντάσου πώς θα νιώθει τώρα..Και μένα για να ξεκολλήσει από Ευρώπη ζορίστηκα, αλλά ξεκόλλησε με την 7η προσπάθεια! Tel aviv (βαρέθηκα να γυρίζω συνέχεια μέχρι να τύχω Λατινική Αμερική - δεν πειράζει, εκεί θα πάω με τα Sofitel)Αν είναι δυνατόν. Να κερδίζεις εισιτήρια και να είναι για Βενετία.....!!! :roll:
Ειναι ιδανικος προορισμος για το καλοκαιρι.. ελα θα παμε μαζιΜα πραγματικά...αυτός ο άνθρωπος μια φορά spinned his globe? Φαντάσου πώς θα νιώθει τώρα..Και μένα για να ξεκολλήσει από Ευρώπη ζορίστηκα, αλλά ξεκόλλησε με την 7η προσπάθεια! Tel aviv (βαρέθηκα να γυρίζω συνέχεια μέχρι να τύχω Λατινική Αμερική - δεν πειράζει, εκεί θα πάω με τα Sofitel)
Εσύ με παρέσυρες για Τελ Αβίβ! Που διαβάζω συνεχώς πώς το παινεύεις..Αλλιώς θα ξαναγύριζα μέχρι να πετύχω Λατ.Αμερ.Ειναι ιδανικος προορισμος για το καλοκαιρι.. ελα θα παμε μαζι
Γιατι η κληρωση που εγινε χθες 3/6 αφορουσε την εβδομαδα 23-29 Μαιου.Ρε παιδια να ρωτησω κατι?? Αφου βγηκε σημερα ο νικητης και υποτιθεται οτι ξεκινα νεα εβδομαδα , γιατι οταν γυρναω την υδρογειο και βγαινει ο προορισμος , μετα μου γραφει οτι εχω διαλεξει προορισμο για αυτη την εβδομαδα??
Τώρα το σκέφτηκα. Μπορεί να πάτησε κατα λάθος το ''μου αρέσει'' και τώρα να τραβάει τα μαλλιά του!!Μα πραγματικά...αυτός ο άνθρωπος μια φορά spinned his globe? Φαντάσου πώς θα νιώθει τώρα..Και μένα για να ξεκολλήσει από Ευρώπη ζορίστηκα, αλλά ξεκόλλησε με την 7η προσπάθεια! Tel aviv (βαρέθηκα να γυρίζω συνέχεια μέχρι να τύχω Λατινική Αμερική - δεν πειράζει, εκεί θα πάω με τα Sofitel)