• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Διαγωνισμός Lufthansa Spin the Globe!

giannoula

Member
Επόμενο Ταξίδι
who knows???
αφού δεν μου έκατσε το Μεξικό και το Cape Town έρχεται η Μόσχα!! Λέτε να κερδίσει η μικρή μπαμπούσκα;;;

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Αν είναι δυνατόν. Να κερδίζεις εισιτήρια και να είναι για Βενετία.....!!! :roll:
Μα πραγματικά...αυτός ο άνθρωπος μια φορά spinned his globe? Φαντάσου πώς θα νιώθει τώρα..Και μένα για να ξεκολλήσει από Ευρώπη ζορίστηκα, αλλά ξεκόλλησε με την 7η προσπάθεια! Tel aviv (βαρέθηκα να γυρίζω συνέχεια μέχρι να τύχω Λατινική Αμερική - δεν πειράζει, εκεί θα πάω με τα Sofitel)

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Μα πραγματικά...αυτός ο άνθρωπος μια φορά spinned his globe? Φαντάσου πώς θα νιώθει τώρα..Και μένα για να ξεκολλήσει από Ευρώπη ζορίστηκα, αλλά ξεκόλλησε με την 7η προσπάθεια! Tel aviv (βαρέθηκα να γυρίζω συνέχεια μέχρι να τύχω Λατινική Αμερική - δεν πειράζει, εκεί θα πάω με τα Sofitel)
Ειναι ιδανικος προορισμος για το καλοκαιρι.. ελα θα παμε μαζι :haha::haha:

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Ρε παιδια να ρωτησω κατι?? Αφου βγηκε σημερα ο νικητης και υποτιθεται οτι ξεκινα νεα εβδομαδα , γιατι οταν γυρναω την υδρογειο και βγαινει ο προορισμος , μετα μου γραφει οτι εχω διαλεξει προορισμο για αυτη την εβδομαδα??

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Ειναι ιδανικος προορισμος για το καλοκαιρι.. ελα θα παμε μαζι :haha::haha:
Εσύ με παρέσυρες για Τελ Αβίβ! Που διαβάζω συνεχώς πώς το παινεύεις..Αλλιώς θα ξαναγύριζα μέχρι να πετύχω Λατ.Αμερ.

Άντε αν κερδίσω θα σε πάρω παρέα

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Ρε παιδια να ρωτησω κατι?? Αφου βγηκε σημερα ο νικητης και υποτιθεται οτι ξεκινα νεα εβδομαδα , γιατι οταν γυρναω την υδρογειο και βγαινει ο προορισμος , μετα μου γραφει οτι εχω διαλεξει προορισμο για αυτη την εβδομαδα??
Γιατι η κληρωση που εγινε χθες 3/6 αφορουσε την εβδομαδα 23-29 Μαιου.
Η επομενη κληρωση που θα γινει στις 10/6 θα αφορα την εβομαδα που διανυουμε τωρα (30 Μαιου εως και 5 Ιουνιου) και προφανως εχεις επιλεξει.

_antonis_

Member
Τώρα το σκέφτηκα. Μπορεί να πάτησε κατα λάθος το ''μου αρέσει'' και τώρα να τραβάει τα μαλλιά του!!

AlexG

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλα γίνονται...
Αν υπαρχει ο Γιωργος εδω, του κανω τα tickets για Βενετια και μου δινει εκεινος τη νικη για να παω στο Los Angeles που εχω επιλεξει!

Γιωργο εισαι εδω;;;;

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Έχω βαρεθεί να διαβάζω για "άσχετους". Νομίζω ότι ο κάθε άνθρωπος διαλέγει το πού θα ταξιδέψει με βάση τα δικά του βιώματα και τα δικά του κριτήρια. Τελεία.

Όποιος ξαναχαρακτηρίσει "άσχετο" κάποιον με βάση τα ταξιδιωτικά του κριτήρια, έχει δώρο ένα ban από μένα. Αρκετά πια. Υποτίθεται είμαστε σε ταξιδιωτικό φόρουμ, που υποτίθεται ότι οι άνθρωποι που συχνάζουν έχουν ανοιχτό μυαλό ώστε να καταλαβαίνουν ότι δεν είναι όλοι τόσο "γνώστες" για να ταξιδεύουν μόνο στους "σωστούς" προορισμούς.

Enough.

:spam:

Μπορείτε να συνεχίσετε στο θέμα μας.

dimosf

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
Για 2η εβδομάδα βγαίνει με την πρώτη Μπουένος Άϊρες. Λέτε;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ