Διαγωνισμός Aegean: A year on board

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Περιμένω να δω ερωτήσεις για Bûche de Noël, Christmas Crackers και El Caganer

8avos

Member
Πραγματικα εκπληκτικό...πως κατάντησε ο ελληνας που "κατεβηκε" απ τα πλούσια χωριά του,στις άχαρες υδροκέφαλες τσιμεντουπόλεις,να δέχεται συμβουλές "ευτυχίας" απ τους Δανούς.

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Ούτε το σημερινό ήξερα. Δεν διαβάζω πολύ travelstories φαίνεται :lol: Μετεξεταστέα πάλι θα μείνω!
Έλα... Ευκολακι ήταν το σημερινό για όποιον πήγε Κοπεγχάγη και έψαξε πληροφορίες για τον προορισμό.
Εγώ είχα πρόσφατη την ύλη γιατί πήγα τον Μάιο. Όποιο άρθρο διάβαζα έλεγε για αυτήν τη συνήθεια των Δανών σε βαθμό παρεξηγήσεως για το τι κάνουν τα κρύα βραδιά του χειμώνα με παρέα στα σπίτια τους... 🤣🤣🤣
Το τι ειπώθηκε στο γραφείο για αυτό το χουχούλιασμα δεν λέγεται....
Δεν θα ξεχάσω ποτέ την ερμηνεία που δώσαμε στο hygge...

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Έλα... Ευκολακι ήταν το σημερινό για όποιον πήγε Κοπεγχάγη και έψαξε πληροφορίες για τον προορισμό.
Εγώ είχα πρόσφατη την ύλη γιατί πήγα τον Μάιο. Όποιο άρθρο διάβαζα έλεγε για αυτήν τη συνήθεια των Δανών σε βαθμό παρεξηγήσεως για το τι κάνουν τα κρύα βραδιά του χειμώνα με παρέα στα σπίτια τους... 🤣🤣🤣
Το τι ειπώθηκε στο γραφείο για αυτό το χουχούλιασμα δεν λέγεται....
Δεν θα ξεχάσω ποτέ την ερμηνεία που δώσαμε στο hygge...
Και ποιος σου είπε οτι έχω πάει Δανία ή έχω ψάξει ποτέ πληροφορίες για Δανία; Ούτε στις μισές χώρες της Ευρώπης δεν έχω πάει. Τι με πέρασες, για καμια πολυταξιδεμένη; :haha::haha::haha:

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Και ποιος σου είπε οτι έχω πάει Δανία ή έχω ψάξει ποτέ πληροφορίες για Δανία; Ούτε στις μισές χώρες της Ευρώπης δεν έχω πάει. Τι με πέρασες, για καμια πολυταξιδεμένη; :haha::haha::haha:
🤣🙃😇
Για αυτό δεν ήξερες το hygge, όπως δεν ήξερα και εγώ αυτό με τα κεριά και το σουηδικό καφεδάκι που κάτι μου θύμιζε σαν λέξη, αλλά δεν ήμουν σίγουρη και το έψαξα...
Μας τσεκάρει η Aegean που "έχουμε πάει, έχουμε πάει.. "
Αν πέσουν θέματα από βόρειες χώρες και Αγγλία θα πάρω σκονάκι πάντως γιατί δεν έχω πάει.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Αν πέσουν θέματα από βόρειες χώρες και Αγγλία θα πάρω σκονάκι πάντως γιατί δεν έχω πάει.
Πηξαμε με το Βορρά και το κρύο τις τελευταίες μέρες. Αυτός που βάζει τα θέματα πρέπει να είναι πολύ κρυό......

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Πηξαμε με το Βορρά και το κρύο τις τελευταίες μέρες. Αυτός που βάζει τα θέματα πρέπει να είναι πολύ κρυό......
🤣🤣🤣
Είναι κρυό@@@ και θέλει αγκαλιές hygge και καφεδάκι fika σουηδικό υπό το φως των τσέχικων κεριών...
Τα 3 κουίζ (4-6η μέρα) που έχασα τι αφορούσαν; Πάλι χουχούλιασμα;

Last edited:

fotast

Member
🤣🤣🤣
Είναι κρυό@@@ και θέλει αγκαλιές hygge και καφεδάκι fika σουηδικό υπό το φως των τσέχικων κεριών...
Τα 3 κουίζ (4-6η μέρα) που έχασα τι αφορούσαν; Πάλι χουχούλιασμα;
Τα κεριά ήταν στην Ιρλανδία και τα πιάτα στην Τσεχία.Ενδιάμεσα είχε σοκολάτα και τυρί-γραβιέρα για Ελβετία και κάστρο για Ρουμανία.

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.732
Μέλη
39.472
Νεότερο μέλος
MykytaBoris

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα