stormrider2art
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Kashmir
Γεια σε όλους!Χρειάζομαι την βοήθεια σας..Πώς γίνεται να διαγράψω το θέμα που ξεκίνησα εγώ.Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Επειδη συμμετειχα στο θεμα,θελω να τονισω οτι η διαθεση μου ηταν καθαρα χιουμοριστικη και σε καμια περιπτωση ειρωνικη.Ολοι ξερουμε οτι ο καθενας εχει τις αποψεις του,ευτυχως!χαχαχα αφού στα σχόλια με κράζετε όλοι είπα να το διαγράψω ..φοβήθηκα!Σίγουρα δεν γίνεται να το διαγράψω;
Δεν παρεξηγώ μωρέ, ίσα ίσα συμφωνώ με αυτά που είπατε απλώς παρά ήταν αρκετό το κράξιμοΉταν και το πρώτο μου ποστ..που να γράψω κι'άλλα!Επειδη συμμετειχα στο θεμα,θελω να τονισω οτι η διαθεση μου ηταν καθαρα χιουμοριστικη και σε καμια περιπτωση ειρωνικη.Ολοι ξερουμε οτι ο καθενας εχει τις αποψεις του,ευτυχως!
Το έπιασες το υπονοούμενο βλέπω..Ποιο ειναι το κειμενο σου; Θα σου βαλω εγω ευχαριστω... Αμα πλερωσεις.
Μην μας απειλεις!!Δεν παρεξηγώ μωρέ, ίσα ίσα συμφωνώ με αυτά που είπατε απλώς παρά ήταν αρκετό το κράξιμοΉταν και το πρώτο μου ποστ..που να γράψω κι'άλλα!
Αααααααα, χαλας την πιατσα.(εγω το εκανα τσαμπα)
Χα χα χα τριπάκια είσαι χιουμοράκι!Να σαι καλά καρφίτσα!Αααααααα, χαλας την πιατσα.