fou
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?????
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γαλλική Πολυνησία
Καλά να περάσετε
Συμφωνώ απόλυτα! Η Βυτίνα δε λέει τίποτα, η Στεμνίτσα είναι πολύ όμορφη, ενώ είναι υπέροχη και η Καρύταινα (αλλά δυστυχώς πολύ μακρυά από τους υπόλοιπους 3 οικισμούς, οπότε δύσκολα να τη συνδυάσεις μ' αυτούς). Καλά να περάσεις!Προσωπικά η Βυτίνα δεν μου άρεσε καθόλου... Από ορεινή Αρκαδία μου άρεσε περισσότερο η Καρύταινα και η Στεμνίτσα ως οικισμοί, ενώ στη Δημητσάνα μού άρεσε περισσότερο από πλευράς φύσης και πράσινου... Δες πρώτα που θα καταλήξεις και μετά για καταλύμματα, ξανασυζητάμε!
ΒραχοςΓενικα να ξερεις ο χειμερινος τουρισμος ειναι ακριβος συγκριτικα με τον θερινο.
Ο ξενωνας που σου εδωσα ειναι 20 χιλ απο Χιονοδρομικο και 6 χιλ απο Δημητσανα.
Η Δημητσανα εχει ταβερνες ,λιγα καφε ..ειχε ακομα και ενα μπαρακι-ΛΙθος /Πετρα καπως ετσι λεγοταν.
Για Διαμονη προτίνω ανεπιφύλακτα Εν Δημητσάνη υπέροχος ξενώνας στην είσοδο του χωριού ,φοβερά δωμάτια πεντακάθαρα με πουπουλένια παπλώματα τζακάκι άφθονα ξύλα στήλες υδρομασάζ και αρωματοθεραπείας φιλικοί ιδιοκτήτες ..Να μην ξεχάσω τα απίστευτα σπιτικά πρωίνα της ιδιοκτήτριας με την αξιομνημόνευτη ολόφρεσκη πορτοκαλόπιτα.αν και είναι πολύ κοντά στην Αθήνα, τα χωριά της ορεινής Αρκαδίας δεν έχω καταφέρει να τα επισκεφτώ. από φωτο που βλέπω στο ιντερνετ εντυπωσιάστηκα, οπότε κανονίζω Σ/Κ.
- Σε ποιό από τα χωριά είναι καλύτερα να μείνει κανείς?
- υπάρχει κάποιος καλός ΄και οικονομικός ξενώνας?