• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Δευκαλιωνα ενα μεγαλο Ευχαριστω!

getxowoman

Member
Με αυτο το ποστ θα θελα να ευχαριστησω τον Δευκαλιωνα,τον χεφε,για το καταπληκτικο σαιτ που εχει δημιουργησει και ολοι εμεις εχουμε τη δυνατοτητα να βρισκουμε χρησιμες πληροφοριες για τα μελλοντικα μας ταξιδια,να διαβαζουμε υπεροχες ιστοριες απο μερη μακρυνα και κοντινα,να λυνονται αποριες μας.
Ειμαι σχετικα νεο μελος απο τον οκτωβριο 2008,αλλα σε αυτους τους λιγους μηνες,εχω εμπλουτισει τις γνωσεις μου στη γεωγραφια,εχω μαθει για εστιατορια to die for,για αεροπορικες εταιριες που ουτε καν τις γνωριζα.
Ως ελληνιδα που ζει στο εξωτερικο,μου δοθηκε η ευκαιρια μεσα απο το μπλογκ να μεταφερω γεγονοτα,εικονες,πληροφοριες απο την εδω ζωη μου. Αλλα και να διαβαζω αλλα μπλογκ για αλλες περιοχες του πλανητη.
Ειναι πρωτη φορα που συμμετεχω ενεργα σε ενα φορουμ και νιωθω πιο κοντα στο σπιτι μου.
Σε αυτο το σαιτ μπορεις να ξοδεψεις ωρες ατελιωτες χωρις να βαρεθεις,παιζοντας που ειναι στο κοσμο,αν και τελευταια οι φωτογραφιες ειναι κατι βραχια,να περιμενεις ποτε ο traveladdict θα βαλει το επομενο ποστ απο πακισταν η απλα χαζευοντας τις φωτογραφιες απο τη gallery.
Σε αυτο το σαιτ δεν μπηκα ψαχνοντας πληροφοριες για καποιο ταξιδι,αλλα τελειως τυχαια. Ημουνα στην αθηνα τον Οκτωβριο για ενα 4ημερο και τοτε ειδα μια εκπομπη για το godimitris,οταν γυρισα μπηκα στο σαιτ και εκει διαβαζοντας το βρηκα αυτη τη σελιδα!
Σε ευχαριστω Δευκαλιωνα που εχεις φερει κοντα ανθρωπους με ενα κοινο ενδιαφερον,τα ταξιδια!

Dorotija

Member
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
Συμφωνώ με την getxowoman, κι εγώ θέλω να ευχαριστήσω τον Δευκαλίωνα, καταρχήν για το φοβερό αυτό δημιούργημα και δεύτερον για την υπομονή και την κατανόηση του με τις χαζές ερωτήσεις των νέων μελών όπως εγώ! :p

Ήρθα σε επαφή με το σαιτ καθώς ψάχνοντας για μαλαισία έπεσα πάνω στο κείμενο του fourka. από τότε έχω πραγματικά χαζέψει εδώ μέσα. Μπράβο στο Def, στους διαχειριστές και όλους που με τις ιστορίες τους δίνουν ζωή στο φόρουμ!:clap::clap::clap:

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Ναι πραγματι, του αξιζουν πολλα ευχαριστω, και γιατι το δημιουργησε αλλα και γιατι το φροντιζει συνεχως να γινεται οσο το δυνατον καλυτερο. Εδω μεσα εχω περασει ατελειωτες ωρες ονειρευομενη μακρινους προορισμους, εχω μαθει πραγματα που με ενδιαφερουν και εχω χαρει μια πολυ πολυ ζωντανη παρεα. Ευχαριστω και εγω λοιπον με τη σειρα μου τον Δευκαλιωνα για τη λαμπρη του ιδεα και την ακουραστη φροντιδα που συνεχιζει να δειχνει.

axinos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βελιγραδι ισως...
Ταξίδι-Όνειρο
Νεα Υορκη
Και εγω ευχαριστω Δευκαλιωνα! Το σαιτ δεν ειναι μονο ευχαριστο, αλλα και επιμορφωτικο! Νομιζω οτι πρεπει να σε διορισουνε συμβουλο σε θεματα παιδειας, καθως την γεωγραφια που εμαθα τους τελευταιους μηνες μεσω της ιστοσελιδας, δεν την εμαθα χρονια ολοκληρα στο σχολειο! :clap:

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
και εγώ ευχαριστώ κτλπ...!!!!!!!!

tai

Member
Ταξίδι-Όνειρο
το τελος του δρομου
Α! να πω και εγω ενα ευχαριστώ στους αντμιν αλλα και στους συνφουρμίτες..
Κερδισμένοι θα είμαστε πάντα αν ανταλλάσσουμε ιδέες και εμπειρίες

discolata

Member
Επόμενο Ταξίδι
Τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
raja ampat
και εγώ σ'ευχαριστώ Δευκαλίωνα!!!! γιατι περα απο τα τιπς , γνωρισα και καποια σουπερ ατομα απο το φορουμ! ( including you!!)

chrikky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
καπως ετσι κι εγω σας βρηκα σε μια αναζητηση... σας διαβαζα! καποια στιγμη γραφτηκα για να κανω ενα ποστ και... κολλησα :)

κι απ οτι βλεπω αυτο συμβαινει με ολο και περισσοτερους!

thx def!

τα καλύτερα έπονται...

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Ξέρω γιατί τα λέτε όλα αυτά. Επειδή σας κλείδωσα το "πού είναι στον κόσμο" και θέλετε να σας το ξανανοίξω :bounce:

Νάστε όλοι καλά, το σάιτ με το μέγεθος που έχει πάρει αποτελεί πλέον καθημερινή εργασία για μένα ώστε να δουλεύουν όλα όπως πρέπει, και δεν προλαβαίνω πολλές φορές να το χαίρομαι ο ίδιος. Με χαροποιεί που διαβάζω ότι περνάτε καλά. :)

Σε κάθε περίπτωση πάντως, αν εσείς με ευχαριστείτε μία για τη δημιουργία του σάιτ, εγώ πρέπει να σας ευχαριστήσω δέκα , που μοιράζεστε τις εμπειρίες ζωής σας με όλους τους υπόλοιπους. :)

astral

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Αργεντινή
Κάπου μου είχε ξεφύγει αυτό το topic, αλλά μιας και το επανέφερε η getxo (σε άλλο θέμα ;)), να πω κι εγώ με τη σειρά μου ένα μεγάλο ευχαριστώ στον mr. Def, αλλά και σε όλα τα υπόλοιπα παιδιά που ασχολούνται με το forum (και με το site γενικότερα).
Ευχαριστώ λοιπόν από καρδιάς!!! :D
Δέσποινα.

ioanna balla

Member
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
ειναι η σειρά μου να πώ ενα μεγάλο ευχαριστώ !!!!!
τυχαία βρέθηκα εδώ..μάλιστα μόλις ειχα γυρίσει απο ενα 10ημερο ταξίδι στην βαυαρία..και ψαχνοντας για να προετοιμασω το επόμενο..επεσα πάνω σας..
από τότε εχω κολλησει στην κυριολεξία...

σας ευχαριστώ όλους!!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα