shadow88
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Θεσσαλονίκη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Road trip στη Τοσκάνη..
Άντε....Ας πω κι εγώ με τη σειρά μου ένα μεγάλο ευχαριστώ στον def αλλά και σε όλα τα μέλη του forum διότι το site δεν έχει γίνει αυτό που είναι σήμερα μόνο από τους δημιουργούς του(κατά το ήμισυ μεν)αλλά από όλους εμάς....(τώρα γτ βάζω τον εαυτό μου μέσα....:roll:ιδού η απορία!)Βρήκα το site πριν από 1 χρόνο περίπου googlάροντας για πληροφορίες -σχετικά με τί δεν θυμάμαι...Μου άρεσε γιατί μπορούσες να διαβάσεις ιστορίες από προορισμούς δημοφιλείς και μη...Για μεγαλο διάστημα επισκεπτόμουν το site διχως να γίνω μέλος μιας και δεν είχα πάει ποτέ μου ταξίδια...Ζήλευα-τ ομολογώ!-διάφορα μέλη που είχαν κάνει τόσα ταξίδια και είχαν τόσες εμπειρίες και τότε......είπα...Θ αρχίσω κ εγώ!Όσο μπορώ βέβαια..Αυτή τη στιγμή έχω στο μυαλό μου ένα πρόγραμμα 10ετίας για ταξίδια που θέλω να κάνω και όλα αυτά χάρη σε εσάς ANEL, Ant1, asim, athina15, axinos, Blondeamon, Dafni, Defkalion, deja vu, Elenik, elpihonmar, eva kas, GTS, ikons, irini_20, kalspiros, kokolaki, lefteris, leon00, mariamaraki, Nas, nteri, PASCAL, preacher, rethimno, Rosa, Samion, sapienza, sotisdiv, spor_os, Taxidiwtis, teo, teti, tham, toumpiotis, varis81, xalara, ευαγγελια και όλα τα υπόλοιπα 3700κάτι μέλη...(έβαλα τα μέλη που ήταν online!)
Σας ευχαριστώ όλους!!!!!!!!!!!!Τravelstories rulezzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Σας ευχαριστώ όλους!!!!!!!!!!!!Τravelstories rulezzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Last edited by a moderator: