deka
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Mama Africa
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού/Γουατεμάλα/Ν.Πάσχα
Πολύ ωραία μας τα γράφεις, ikarialover! Το όνομα της πόλης που μείνατε το θυμάσαι?
Καλά, είναι και ορισμένοι παππούδες ό,τι να ναι! :xmas_lol::xmas_lol: Μου φαίνεται ότι το συγκεκριμένο περιστατικό αντιπροσωπεύει τη μία άκρη και το σκηνικό με τα φιλιά των Δανών παρουσία της μητέρας την άλλη.. Κάπου στη μέση δεν είναι το καλύτερο;;Μια φίλη Ελληνίδα χρόνια στη Γαλλία και παντρεμένη με Γάλλο ήταν στην Ελλάδα για διακοπές με τα δυο τότε παιδιά τους και σε ένα αστικό λεωφορείο στην Αθήνα όπως καθόταν φιλήθηκαν με τον άντρα της ...ένας παππούς απέναντί τους ενοχλήθηκε κάτι είπε " μα μπροστά στα παιδιά" και του λέει η φίλη μου "μα ο άντρας μου είναι, είναι κακό να φιλάς τον άντρα σου μπροστά στα παιδιά σου;'' ... ο παπους με πολλα΄νεύρα γύρισε το κεφάλι του κάτι θα σκέφτηκε σαν κι αυτό"#@@@2*&%%###@@:xmas_evil:".......
εδώ κι εγώ είμαι αρνητικός. αλλά σ αυτές τις χώρες το κράτος φροντίζει για τα μετέπειτα...Συνιστάται το φίλημα γονέων μπροστά σε παιδιά.. Το φίλημα παιδιών μπροστά σε γονείς τι παιδευτική αξία έχει;! :xmas_lol::xmas_lol::xmas_lol:
Σ' ευχαριστώ πολύ και για τις πρόσθετες παρατηρήσεις. Συμφωνώ κι εγώ ότι πλέον η εικόνα δεν ξενίζει. Τότε όμως μου είχε φανεί περίεργη, όχι τόσο για αυτό καθαυτό το θέαμα, όσο για την αταραξία της μητέρας :xmas_wink:Πολυ ομορφη ιστορια για το λαο που συμπαθω περισσοτερο απο καθε αλλο απο αυτους των Δυτικων χωρων. Οργανωμενο οπως οι γειτονες τους Νορβηγοι, Φινλανδοι, Σουηδοι αλλα προσχαρω, γελαστο, εξυπηρετικο και αρκετα διαφορετικο απο τους παραπανω.
Σε αντιθεση με τις κυβερνησεις τους, οι Δανοι εχουν μεγαλη αγαπη για την Ελλαδα (για τους Ελληνες δεν ξερω). Οι μισοι περιπου επισκεπτονται τουλαχιστον μια φορα τη χωρα μας στη διαρκεια της ζωης τους. Παραλληλα η Ελλαδα ειναι ο πιο αγαπημενος τους προορισμος.
Οσον αφορα τα φιλια και τα σπιτωματα των φιλων των κορασιδων θεωρω πως και στην ελληνικη κοινωνια θα βρεις πλεον πολλες μανες (ιδιαιτερα σε μονογονεικες οικογενειες) που αποδεχονται ή και επιδοκιμαζουν μια τετοια κατασταση.
Πριν απο 10-15 χρονια συμφωνω πως η εικονα μπορει να ξενιζε. Σημερα ομως δεν μπορει να σοκαρει. Δεν ξερω αν ειναι καλο ή κακο παρα μονο πως αποτελει ελευθερη επιλογη των ανθρωπων που εχουν καθε δικαιωμα να κανουν οτι θελουν.
Προσωπικα σημερα σοκαρομαι μονο απο τους ανθρωπους που κατακρινουν τετοιες -και οχι μονο- εικονες, οταν δεν τους αφορουν.