• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Δαμάζοντας την παγωμένη Ανταρκτική ... στην Αθήνα !!

sofianaxos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
κατάφερα να επισκεφτώ την έκθεση την Παρασκευή και προσωπικά μου άρεσε πάρα μα πάρα πολύ. Δεν έχει τύχει να επισκεφτώ στο παρελθόν κάποια διαδραστική έκθεση, οπότε έμεινα με τις καλύτερες εντυπώσεις. Να την επισκεφτείτε, όσοι μένετε Αθήνα. Μόνο που μου φάνηκε ότι τέλειωσε γρήγορα, κάτα τ άλλα ήταν πολύ καλή!!

sophie_3601

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα Σινικό Τείχος
κατάφερα να επισκεφτώ την έκθεση την Παρασκευή και προσωπικά μου άρεσε πάρα μα πάρα πολύ. Δεν έχει τύχει να επισκεφτώ στο παρελθόν κάποια διαδραστική έκθεση, οπότε έμεινα με τις καλύτερες εντυπώσεις. Να την επισκεφτείτε, όσοι μένετε Αθήνα. Μόνο που μου φάνηκε ότι τέλειωσε γρήγορα, κάτα τ άλλα ήταν πολύ καλή!!
Λέμε να πάμε και εμείς! Μπορώ να πάρω το μωρό μαζί μου πως τα είδες τα πράγματα? Ή γίνεται πανικός? Μπορείς να μας πεις και τιμή εισητηρίου? Κάπου το είχα δει αλλά το ξέχασα :xmas_lol:

sofianaxos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Λέμε να πάμε και εμείς! Μπορώ να πάρω το μωρό μαζί μου πως τα είδες τα πράγματα? Ή γίνεται πανικός? Μπορείς να μας πεις και τιμή εισητηρίου? Κάπου το είχα δει αλλά το ξέχασα :xmas_lol:
σίγουρα μπορείς να πάρεις και το μωρό σου μαζί, εγώ που πήγα Παρασκευή μεσημεράκι δεν είχε καθόλου κόσμο, αλλά και κόσμο να έχει μπορείτε να κάτσετε στον χώρο που υπάρχει εκεί για καφέ μέχρι να αδειάσει λίγο η έκθεση. Σχετικά με τιμές:

EKΘΕΣΗ "ΑΠΟΣΤΟΛΗ.ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ"

€6: ενήλικες

€4: παιδιά

οικογενειακό εισιτήριο (2 ενήλικες & 2 παιδιά): €18

3d ΠΡΟΒΟΛΗ "ΠΑΓΩΜΕΝΟΙ ΚΟΣΜΟΙ" ΣΤΗ "ΘΟΛΟ"

€8: ενήλικες

€6: παιδιά

οικογενειακό εισιτήριο (2 ενήλικες & 2 παιδιά): €35 ( βλέπουν και την έκθεση και την προβολή σε αυτή την τιμή)

sophie_3601

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα Σινικό Τείχος
Ευχαριστώ! Ελπίζω να πάμε μέσα στις επόμενες ημέρες και να σας γράψω και εγώ τις εντυπώσεις μου!
Μόνο για την έκθεση όμως, αν και θα ήθελα να δω και παράσταση αν θα πάρουμε τον μικρό μαζί θα είναι δύσκολο...

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Πηγαμε σημερα και ειδαμε μονο την εκθεση. Δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκαμε. Περιμεναμε κατι πιο εντυπωσιακο. Περισσοτερο φωτογραφιες ηταν. Ευτυχως δεν ειχε κοσμο και δεν περιμεναμε σε ουρα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom