• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΝΗΠΙΟΥ ΜΕ 2 ΟΝΟΜΑΤΑ

varsa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
far away
τα φωτα σας παρακαλω παιδια..... :roll:
βρηκα προσφορα εισητηριων, και θελω να τα κλεισω οσο πιο συντομα γινεται. το θεμα μου ειναι οτι η μικρη (που σκεφτομαι να την παρω πρωτη φορα μαζι μου στο εξωτερικο) δεν εχει ακομα διαβατηριο, αλλα πρεπει να δηλωσω το ονομα της, που ειναι και διπλο. Βεβαια ειναι ευκολο (ΜΑΡΙΑ-ΝΙΚΟΛΙΝΑ). Γνωριζει καποιος πως δηλωνονται τα διπλα ονοματα στο διαβατηριο, ωστε να μην εχω προβλημα μετα?

ioanna balla

Member
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
νομιζω κανονικά όπως στην ληξιαρχική πράξη βαπτισεως...η ανηψιά μου ειναι χριστίνα -ζωή.... και στο διαβατηριό της christina zoi.... ετσι της εκλεισα εισητηρια για κων/πολη...
να μην σε πάρω στο λαιμό μου...αλλα κανε μια ερωτηση και στο τμημα διαβατηρίων....

varsa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
far away
σε ευχαριστω πολυ Ιωάννα! και ναι! βρηκα εξυπηρετικο ανθρωπο και μου απαντησε! γραφεται κανονικα οπως ακουγεται (χωρις - αναμεσα στα δυο ονοματα)

ioanna balla

Member
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
ακριβώς ετσι varsa...χωρις παύλα...εξάλλου και οταν πας να κανεις κρατηση εισητηρίου βαζοντας τα ονοματα με παύλα δεν την παίρνει...αντε καλό ταξίδι!!

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Επιβεβαιωνω ...η δικη μου εχει 2 ονοματα ,εχει παει 2 φορες εξωτερικο κ τα εισητηρια -διαβατηριο ειναι στα 2 ονοματα και με την ακριβη σειρα της ληξιαρχικης πραξης γεννησης χωρις παυλα στο ενδιαμεσο.

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Εγώ που θα ταξιδέψω με "γνωστό" πρόσωπο στην "Ασφάλεια" τι απο όλα να γράψω?
Μπάμπης ο κλεφτοκοτάς? Μπάμπης ο Σουγιάς? Μπάμπης ο "κλειδαράς"? Μπάμπης "κελί 33"? Μπάμπης ο "λεπίδας"? Μπάμπης ο "χόρτος"? Μπάμπης ο "Τσετσένος"? Μπάμπης ο "μαύρος"? Μπάμπης ο "έχει ο (Μπόμπ) Μάρλευ"?......
Μπερδεύτηκα.....

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Εγώ που θα ταξιδέψω με "γνωστό" πρόσωπο στην "Ασφάλεια" τι απο όλα να γράψω?
Μπάμπης ο κλεφτοκοτάς? Μπάμπης ο Σουγιάς? Μπάμπης ο "κλειδαράς"? Μπάμπης "κελί 33"? Μπάμπης ο "λεπίδας"? Μπάμπης ο "χόρτος"? Μπάμπης ο "Τσετσένος"? Μπάμπης ο "μαύρος"? Μπάμπης ο "έχει ο (Μπόμπ) Μάρλευ"?......
Μπερδεύτηκα.....
Να γραψεις ''Λαμπης Μπαμπη μου'';)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.655
Μέλη
39.405
Νεότερο μέλος
Ioanna Kara