Ιταλία Γύρος της Σικελίας

sakisman

Member
Επόμενο Ταξίδι
Δεν ξέρω ακόμη, κάπου...
Ταξίδι-Όνειρο
Φεγγάρι
Απ΄οτι φαίνεται θα γυρίσω τριπλός πίσω, το εχουμε χαμένο.
Φυσικά και η Τσεφαλου είναι μέσα απλά δεν το είχα γράψει στην αρχή.

sapienza

Member
Επόμενο Ταξίδι
Roma
Ταξίδι-Όνειρο
Costiera Amalfitana
Στο Παλέρμο θα φας οπωσδήποτε στο Cambusone...Trattoria "Il Cambusone" Home Page
(25ευρώ/άτομο)

Θα σε συμβούλευα να πας τις πρώτες μέρες και να είσαι νηστικός!!!
Θα μας θυμηθείς!!!

sakisman

Member
Επόμενο Ταξίδι
Δεν ξέρω ακόμη, κάπου...
Ταξίδι-Όνειρο
Φεγγάρι
ΟΚ έκλεισε και αυτό. Καμιά δίαιτα για μετά έχετε πρόχειρη;
Είναι εύκολο να παρκάρει κάποιος κοντά στο κέντρο;

Evmenis

Member
Επόμενο Ταξίδι
london baby
Φυσικα και θα γράψω την ιστορία μας όπως έχω να γραψω και άλλες αλλά δυστυχώς δεν είχα τον χρόνο. Και έχουμε και ένα χάρισμα να μαζεύουμε όλη την κουλαμάρα πάνω μας οπότε καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει πάλι.
να και μια ιστορια για να την εχεις προτυπο οταν θα μας γραψεις την ιστορια σου :)
http://www.travelstories.gr/%F4%E1%...E1%E9-%EF-%E3%EA%E9%EF%FD%EB%E9%E2%E5%F1.html

sapienza

Member
Επόμενο Ταξίδι
Roma
Ταξίδι-Όνειρο
Costiera Amalfitana
ΟΚ έκλεισε και αυτό. Καμιά δίαιτα για μετά έχετε πρόχειρη;
Είναι εύκολο να παρκάρει κάποιος κοντά στο κέντρο;

Κοίτα στο Παλέρμο το Πάσχα δεινοπαθήσαμε λίγο με την κίνηση και το παρκάρισμα...Ευτυχώς βρήκαμε τον ευγενέστατο κατατάλλα parchegiatore
Giuseppe ο οποίος έναντι μιας μικρής αμοιβής φιλοτιμήθηκε να μας προσέχει τ αυτοκίνητο!!!

sakisman

Member
Επόμενο Ταξίδι
Δεν ξέρω ακόμη, κάπου...
Ταξίδι-Όνειρο
Φεγγάρι
Τι εννοείς με ένα μικρο αντίτιμο? Στο ξενοδοχείο έχει παρκινγκ αλλά για μέσα στην πόλη υπάρχουν τέτοια φαινόμενα? Επειδή δεν τα έχω πετύχει πουθενά προσωπικα όπου και αν πήγα.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Τι εννοείς με ένα μικρο αντίτιμο? Στο ξενοδοχείο έχει παρκινγκ αλλά για μέσα στην πόλη υπάρχουν τέτοια φαινόμενα? Επειδή δεν τα έχω πετύχει πουθενά προσωπικα όπου και αν πήγα.
καλά τώρα ανακαλύπτεις ότι η γη είναι στρογγυλή? πήγαινε Ζέα κυριακή για καφέ, μπουζούκια στην Πειραιώς, να δεις πόσο κοστίζει παρκάρισμα σε δημόσιο δρόμο..από 10 κ πάνω.
και στη Ρώμη και στο Μιλάνο το φαινόμενο είναι εκτεταμένο. στο Παλέρμο περιορίστηκε λίγο με τα πάρκόμετρα αλλά ακόμα υπάρχει. συνήθως 1Ε είναι η ταρίφα. βολικότατο αν σκεφτείς ότι μπορείς να το αφήσεις ώρες.

sapienza

Member
Επόμενο Ταξίδι
Roma
Ταξίδι-Όνειρο
Costiera Amalfitana
Συνήθως παίρνουν 1€, εμείς δώσαμε κάτι παραπάνω...Σε ποιό ξενοδοχείο θα μείνετε στο Παλέρμο?Αν είναι κεντρικό, δεν υπάρχει λόγος να μετακινήστε μ αυτό μέσα στην πόλη... Τα γυρνάς όλα πολύ εύκολα και με τα πόδια!!

sakisman

Member
Επόμενο Ταξίδι
Δεν ξέρω ακόμη, κάπου...
Ταξίδι-Όνειρο
Φεγγάρι
Κοίταξε με την Αθήνα δεν έχω καθόλου καλή σχέση καθως είναι η πόλη που δεν θα πήγαινα να ζήσω ποτέ μα ποτέ μα ποτέ στην ζωή μου. Στην Κοζάνη που ζώ όλα μου τα χρόνια δεν έχουμε τέτοια. Αλλά και όποτε έχω πάει Αθήνα δεν μου ζ'ητησε ποτέ κανείς κάτι. Ούτε Ιταλία, Αυστρία, Γερμανία κλπ.
Θα μείνουμε στο Torreata Where are. Δεν με πειράζει το περπάτημα για παράδειγμα στην Ρώμη με 37 βαθμούς περπατήσαμε σε 3 μέρες περίπου 25 χιλιόμετρα.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Κοίταξε με την Αθήνα δεν έχω καθόλου καλή σχέση καθως είναι η πόλη που δεν θα πήγαινα να ζήσω ποτέ μα ποτέ μα ποτέ στην ζωή μου. Στην Κοζάνη που ζώ όλα μου τα χρόνια δεν έχουμε τέτοια. Αλλά και όποτε έχω πάει Αθήνα δεν μου ζ'ητησε ποτέ κανείς κάτι. Ούτε Ιταλία, Αυστρία, Γερμανία κλπ.
Θα μείνουμε στο Torreata Where are. Δεν με πειράζει το περπάτημα για παράδειγμα στην Ρώμη με 37 βαθμούς περπατήσαμε σε 3 μέρες περίπου 25 χιλιόμετρα.
οκ. πάντως δεν είναι αθηναικό φαινόμενο. εδώ πληρώνω παρκαδόρο σε δημόσιο δρόμο στην Κεφαλονιά για μπάνιο-καφέ τι λέμε τώρα. και στη Θεσσαλονίκη έχω πληρώσει σε νυχτερινά μαγαζιά και παντού. μήπως απλά δεν το ειχες προσέξει.
το χοτελ καλό αλλά είναι στη δυτική πλευρά της πόλης οπότε να προσέξεις το ωραριο όταν προκειται να κινηθείτε προς τα ανατολικά. η viale Regione Siciliana πήζει τις ώρες αιχμής. το ίδιο ισχύει και για κέντρο. ή πας πολύ πρωί ή τις ώρες της σιέστας. προς τα δυτικά δεν έχεις πρόβλημα. και τα μέσα δεν βολεύουν κ πολύ.
α δεν ξέρω κ την ηλικία σας αλλα αν είστε ως 40-45 μη χάσετε την Cuba. τρομερό μπαρ πολύ κοντά σας.
La Cuba - Lounge Cafθ - Palermo | Home page

sapienza

Member
Επόμενο Ταξίδι
Roma
Ταξίδι-Όνειρο
Costiera Amalfitana
Καλά δεν είναι και μέσα στο κέντρο, λογικά θα το παίρνεις να κατέβεις λίγο πιο κάτω...Μην αγχώνεσαι μια χαρά θα τα καταφέρεις...

sakisman

Member
Επόμενο Ταξίδι
Δεν ξέρω ακόμη, κάπου...
Ταξίδι-Όνειρο
Φεγγάρι
Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες αλλά όντως ποτέ δεν μου ζήτησε ποτέ κανείς τίποτα οπότε δεν γνωρίζω την φάση. Έχω ακούσει αρκετά αλλά χωρίς προσωπική πείρα.
Θεσσαλονίκη και πάλι δεν χρειάστηκε ποτέ να πληρώσω. Μάλλον είμαι απο τους τυχερούς!!!
35 είμαι εγώ και 30 η γυναίκα μου αλλά στο μυαλό είμαι ακόμη 20αρης χα χα χα!!! Αρνούμαι πεισματικά να μεγαλώσω. Δεν θέλω αφήστε με ήσυχο σας λέω.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.640
Μέλη
39.386
Νεότερο μέλος
AngelosPhillips

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom