να και μια ιστορια για να την εχεις προτυπο οταν θα μας γραψεις την ιστορια σουΦυσικα και θα γράψω την ιστορία μας όπως έχω να γραψω και άλλες αλλά δυστυχώς δεν είχα τον χρόνο. Και έχουμε και ένα χάρισμα να μαζεύουμε όλη την κουλαμάρα πάνω μας οπότε καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει πάλι.
ΟΚ έκλεισε και αυτό. Καμιά δίαιτα για μετά έχετε πρόχειρη;
Είναι εύκολο να παρκάρει κάποιος κοντά στο κέντρο;
καλά τώρα ανακαλύπτεις ότι η γη είναι στρογγυλή? πήγαινε Ζέα κυριακή για καφέ, μπουζούκια στην Πειραιώς, να δεις πόσο κοστίζει παρκάρισμα σε δημόσιο δρόμο..από 10 κ πάνω.Τι εννοείς με ένα μικρο αντίτιμο? Στο ξενοδοχείο έχει παρκινγκ αλλά για μέσα στην πόλη υπάρχουν τέτοια φαινόμενα? Επειδή δεν τα έχω πετύχει πουθενά προσωπικα όπου και αν πήγα.
Συνήθως παίρνουν 1€, εμείς δώσαμε κάτι παραπάνω...Σε ποιό ξενοδοχείο θα μείνετε στο Παλέρμο?Αν είναι κεντρικό, δεν υπάρχει λόγος να μετακινήστε μ αυτό μέσα στην πόλη... Τα γυρνάς όλα πολύ εύκολα και με τα πόδια!!Τι εννοείς με ένα μικρο αντίτιμο? Στο ξενοδοχείο έχει παρκινγκ αλλά για μέσα στην πόλη υπάρχουν τέτοια φαινόμενα? Επειδή δεν τα έχω πετύχει πουθενά προσωπικα όπου και αν πήγα.
οκ. πάντως δεν είναι αθηναικό φαινόμενο. εδώ πληρώνω παρκαδόρο σε δημόσιο δρόμο στην Κεφαλονιά για μπάνιο-καφέ τι λέμε τώρα. και στη Θεσσαλονίκη έχω πληρώσει σε νυχτερινά μαγαζιά και παντού. μήπως απλά δεν το ειχες προσέξει.Κοίταξε με την Αθήνα δεν έχω καθόλου καλή σχέση καθως είναι η πόλη που δεν θα πήγαινα να ζήσω ποτέ μα ποτέ μα ποτέ στην ζωή μου. Στην Κοζάνη που ζώ όλα μου τα χρόνια δεν έχουμε τέτοια. Αλλά και όποτε έχω πάει Αθήνα δεν μου ζ'ητησε ποτέ κανείς κάτι. Ούτε Ιταλία, Αυστρία, Γερμανία κλπ.
Θα μείνουμε στο Torreata Where are. Δεν με πειράζει το περπάτημα για παράδειγμα στην Ρώμη με 37 βαθμούς περπατήσαμε σε 3 μέρες περίπου 25 χιλιόμετρα.