takola
Member
Η αποσταση budva-koter είναι γυρω στα 40Km απο οτι βλεπω στο Internet.Ο δρόμος είναι ανετος?Επειδη μου ανεφερες πως ειναι 20λεπτα. Εχεις αποψη απο τιμες ταξι?
thnx
thnx
Ίσως ψάχνεις σε μη ενημερωμένο site. Η απόσταση (μέσω του νέου τούνελ) είναι 23Km (και οι δρόμοι αρκετά καλοί).Η αποσταση budva-koter είναι γυρω στα 40Km απο οτι βλεπω στο Internet.Ο δρόμος είναι ανετος?Επειδη μου ανεφερες πως ειναι 20λεπτα. Εχεις αποψη απο τιμες ταξι?
thnx
εξαιρετικές οι ινφο που δίνεις για την περιοχή! έπεσα στο ποστ ψάχνοντας..Υπάρχουν εξαιρετικά ferries και στη γραμμή Split-Ancona,
Η εμπειρία μου περιορίζεται στα ferries της Jadrolinja, και μάλιστα στα ανοικτού τύπου, τα οποία όμως συγκρινόμενα με τα αντίστοιχα Ελληνικά είναι κλάσεις ανώτερα. Όντως έχω κάνει γενίκευση και σε άλλη κατηγορία που δε γνωρίζω.εξαιρετικές οι ινφο που δίνεις για την περιοχή! έπεσα στο ποστ ψάχνοντας..
για τα ferries θα άλλαζα το επίθετο που τα χαρακτηρισες. υπερβολικός χαρακτηρισμός για τα υπέργηρα της Blu Line, Jadrolinija. κάτι λένε τα πανάκριβα ταχύπλοα της Snav.
Χάρτη της Michelin ή έστω του road για Δυτικά Βαλκάνια. (Για ηλεκτρονικό μην ψάχνεις, είναι ελάχιστοι, όλοι με τα ίδια αναξιόπιστα data - πέρισυ που το έψαξα τουλάχιστον).Υπαρχει καποιος να προτεινει χαρτες για τις Περιοχες Αλβανια,Μαυροβουνιο και Κροατία?
Δε βρίσκω κατι δυστυχως.
Please Help!!!
Ο Καιρος Γαρ Εγγύς!!!! (28/8)
Δυστυχως δεν εχω ιδεα, γιατι χρησιμοποιουσα λεωφορεια στο balkan tour μου..Φιλε pesto thnx!!
Μηπως εχεις και καμια ιδεα για χαρτες?