underwater
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ανταρκτική
Κι εγώ σκέφτομαι για κύπελο, υπάρχει ένα ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα που εξειδικεύεται σε αυτά (όπως και γενικότερα στον zero waste τρόπο ζωής) και το οποίο έχει και γκρουπ υποστήριξης στο fb. Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να δώσω το link, αν όχι μπορώ να σας πω σε pm. Αυτό που κατάλαβα από το γκρουπ είναι ότι υπάρχουν διαφορετικά κύπελα σε διαφορετικά μεγέθη και επιλέγεις ανάλογα με την ηλικία σου, τις εγκυμοσύνες σου, τη ροή σου, το ύψος που βρίσκεται ο τράχηλός σου (!) και διάφορα άλλα. Είχα μπει στο γκρουπ αλλά βγήκα, πελάγωσα να διαβάζω το ύψος των τραχήλων και ούτε πολυκατάλαβα πώς να μετρήσω τον δικό μου. Φαντάζομαι ότι στην πραγματικότητα είναι κάτι πολύ απλό πάντως.
Για να επιστρέψω στο θέμα ιστορίες περιόδου δε νομίζω να έχω εύκαιρες. Πάντα εξοπλισμένη είμαι. Το πιο εξτρίμ που μου έχει συμβεί είναι το να αλλάξω ταμπόν σε πενταβρώμικη δημόσια τουαλέτα στο Μπισκέκ του Κιργιστάν, αλλά δεν το λες και εξτρίμ. Ιστορίες διάρροιας πάλι άφθονες. Βέβαια αυτές δεν αποτελούν αποκλειστικά γυναικείο ζήτημα.
Για να επιστρέψω στο θέμα ιστορίες περιόδου δε νομίζω να έχω εύκαιρες. Πάντα εξοπλισμένη είμαι. Το πιο εξτρίμ που μου έχει συμβεί είναι το να αλλάξω ταμπόν σε πενταβρώμικη δημόσια τουαλέτα στο Μπισκέκ του Κιργιστάν, αλλά δεν το λες και εξτρίμ. Ιστορίες διάρροιας πάλι άφθονες. Βέβαια αυτές δεν αποτελούν αποκλειστικά γυναικείο ζήτημα.